POP in Akanal glasnost
POP in Akanal glasnost
Opazil sem da sta POPtv in Akanal precej bolj tiha od ostalih kanalov. Prosim da uredite (izenačite glasnost na strani T-2), ker me zdaj vedno s stola vrže, ko s popa preklopim na kak drug kanal
- Balonar
- Guru
- T-2: Že imam
- Paket: 8/1, 2x IP TV, IP Telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
Re: POP in Akanal glasnost
tega pa ne boš doživel, to je pa ena izmed (redkih?) stvari, ki jih ne znajo porihtat. Baje je for a v tem, da posredujejo signal neobdelan .. lepo vas prosim, ko da POP tv oddaja v sourroundu, da ne bi kej popačili, al kaj?
-
- Navdušenec
- Paket: 10/10 Mbps FTTH,IPTV,VOIP
- Kraj: Kranj
Največja fora je da sta bila kake pol leta nazaj oba kanala bolj glasna od drugih, sedaj je obratno. To bi se res moralo poštimat.
HulaHop naokrog!
-
- Legenda
- Paket: T4 300/100 Telekom GPON
- Kraj: Ljubljana
Tale "ne" glasnost dejansko najeda ja
-
- Starešina
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kontakt:
POP TV bo do jeseni precej boljši. Tako približno 5x boljši!
In ja, T-2 se NE vmešava v kvaliteto signala pri streamanju. Tudi samo za zvok ne.
In ja, T-2 se NE vmešava v kvaliteto signala pri streamanju. Tudi samo za zvok ne.
glede nato da se kanali digitalizirajo tu, ne bi smelo bit problemov še zvok normalizirat
Optika od 30.5.2008
-
- Znanec
- Paket: T4 20Mbps
ja to gre tud men na zivce.. k da je tok tezko normalizirat glasnost kanalov, sej se s tem nic ne spreminja kvaliteta samega programa ...
skoz morm met dva dalinjca u rok k se sprehajam po programih, sploh je zoprno ko mi punca zvecer ze zaspi, jest pa prekljaplam med kanali in mi jo skoraj vedno rata zbudit .. dejte to postimat no
skoz morm met dva dalinjca u rok k se sprehajam po programih, sploh je zoprno ko mi punca zvecer ze zaspi, jest pa prekljaplam med kanali in mi jo skoraj vedno rata zbudit .. dejte to postimat no
-
- Znanec
- Paket: T4 20Mbps
NORMALIZIRAJTE glasnost kanalov!mitja_i napisal/-a:Ni kej za poštimat.
ok...takole......
Dolgo sem rabil da se sploh vmešavam v takele "strokovne" debate.
Kakor ste opazili,glasnost kanala A in POP TV je normaliziran.Ni res da ni kaj za poštimat.Seveda je.Edina težava je,da tehniki od omenjenih televizij,velikokrat spremenijo nastavitve master-ja pri njih.
Avtomatskega tuninga pri naših napravah ni.
Kakor vidim,nekateri naši očitno imajo več informacij kot jaz osebno.Kako se bo POP TV jeseni izboljšal najmanj za 5X?????
Svašta....
Dolgo sem rabil da se sploh vmešavam v takele "strokovne" debate.
Kakor ste opazili,glasnost kanala A in POP TV je normaliziran.Ni res da ni kaj za poštimat.Seveda je.Edina težava je,da tehniki od omenjenih televizij,velikokrat spremenijo nastavitve master-ja pri njih.
Avtomatskega tuninga pri naših napravah ni.
Kakor vidim,nekateri naši očitno imajo več informacij kot jaz osebno.Kako se bo POP TV jeseni izboljšal najmanj za 5X?????
Svašta....
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Dobro povedano! Jaz bi le dodal, da je Pop TV in A Kanal treba pohvalit za trud, da bi naredili čimboljšo televizijo. Kakor smo opazili, je Formula-1 že na 16:9 (s tem da je TV treba nastaviti na "Automatic"). Baje bo samodejno preklapljanje med formati možno v kratkem.
T-2 TV tudi tu vodi vsaj za en krog (če lahko uporabim žargon Formule-1). Slika na 16:9 je res izjemna - do sedaj smo nekateri gledali na ORF1, od danes pa seveda na Pop TV!
T-2 TV tudi tu vodi vsaj za en krog (če lahko uporabim žargon Formule-1). Slika na 16:9 je res izjemna - do sedaj smo nekateri gledali na ORF1, od danes pa seveda na Pop TV!
Optika 100/10
pa še to...da ne bom pozabil:
Drugi teden bomo lahko spremljali oba kanala n celotnem delu do naročnika v digitalni obliki.Namreč....dobijo drugi teden SDI interface...Kaj to pomeni,mislim da ni treba pojasnjevati.
Torej....za en krog????hehhehe
Drugi teden bomo lahko spremljali oba kanala n celotnem delu do naročnika v digitalni obliki.Namreč....dobijo drugi teden SDI interface...Kaj to pomeni,mislim da ni treba pojasnjevati.
Torej....za en krog????hehhehe
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
tukiaj se tudi skriva odgovor,kdaj bo POP TV imel avtomatski preklop na widescreen.Ker bo pač digitalni vhod do naših naprav,bodo vsi filmi in nadaljevanke ki imajo v sebi 5.1 DD zapis,dejansko tudi to predvajali.Embedded audio se temu reče....