Smo res tako naivni?

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
primo
Znanec
T-2: Že imam
Paket: optika

Smo res tako naivni?

Odgovor Napisal/-a primo » 27. Jun 2007 ob 08:38

Naj napišem moje mnenje o t-2. Vsi smo bili oziramo nekateri so, ob prihodu tega operaterja. Posebno smo se veselili optike, ki je obljubljala hitro in zanesljivo povezavo in slovo že osovraženemu Siolu. Jaz sem že lahi poslal prijavo in napisal, da želim priklop na optiko. Sem si pač hotel rezervirat priklop, še preden so vse napeljali. Nato so zahtevali še dodatno dokumentacijo in sem poslal. Dobil sem odgovor, da je moja vloga zavrnjena, ker Siol nima dovolj paric ali nekaj podobnega. Kakšne parice neke, saj sem napisal, da hočem optiko. Potem sem potrpežljivo čakal, da dokončajo napeljavo. Za optiko sem navdušil hčerko, ki živi eno ulico stran. Res so ji hitro priključili internet in telefon. Toda famozna optika ji deluje slabše od navadnega modema. Prve strani ji še odpre. Ko pa poskuša odpreti podstrani jih odpira po pol ure, če sploh jih. Telefon ne more uporabljati, ker pogovor prekinja. Kliče na T-2 a se nihče ne javlja. Nadaljujem z mojo zgodbo. Po čakanju pride popisovalec in izpolnimo vlogo. Po par mesecih še nič Zvem, da so v mojem bloku ostale že priklopili. Uspe mi da dobim nekoga na T-2, ki mu povem ime in priimek in vzrok klica. Pravi, da bo poslal email ( email!!! ne da ga bo poklical) monterju. Niti me ne vpraša za naslov, saj nas je v Kopru več z istim priimkom in imenom. Soseda vprašam kako je zadovoljen z optiko. Preklinja, da velkokrat sploh ne more na internet, da težko dobi na telefon službo za pomoč. In še ko mu uspe so neprijazni in trdijo, da je z njegovo napeljavo nekaj narobe. Pa saj so jo oni napeljali. Tudi, da so ga priklopili je imel veliko težav, kreganja, pošiljanje protestnega pisma...Zadniji sem poslovno klical eno firmo v Ljubljano in se nismo mogli nič zmenit, ker je telefon prekinjal. Rekli so da so šli na T-2 in da bodo šli nazaj na Telekom. Takšnih zgodb je še in še. Ni mi jasno smo res tako naivni. Vsi smo kritizirali Siol, sam sem tako doma kot v službi še na Siolu in odkrito povedano razen tega da so dražji, nisem imel nobenih problemov. Ni delal fax, čez pol ure je že prišel serviser in popravil. Telefonska pomoč je vedno dosegljiva prijaznost vedno prisotna in podobno. T-2 pa je čisto nasprotje in kljub temu hvaljen. Sam sem v dilemi, ali bit tako naiven in še vztrajati za priklop na T-2. Res bi rad videl, kako bi se obnašali, če bi vsi odpovedali naročnino in naj si vso napeljavo in stroške z njo vtaknejo v r**. Oprostite izrazu.
Lep pozdrav vsem

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Re: Smo res tako naivni?

Odgovor Napisal/-a kitl » 27. Jun 2007 ob 08:48

Ne vem no samo jaz poznam najmanj 20 ljudi, ki uporablja T2 pa so vsi zadovoljni, da pa tebi ne bi delalo in to na optiki pa močno dvomim.
Slika

Lp, Kitl

Abigor
Nergač
T-2: Še nimam
Paket: 700/60
Kraj: Ind. cona Celje Vzhod

Odgovor Napisal/-a Abigor » 27. Jun 2007 ob 09:33

primo, tisto kar je poceni je vedno dobro, dokler ne crkne :D :D :D.

r.a.s.t.
Novinec
Paket: 10/10+2tv+tel
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a r.a.s.t. » 6. Jul 2007 ob 21:42

pri meni vse ok
imam optiko dobro leto in praktično brez izpadov (mogoče dva), pa imam računalo neprekinjeno vklopljeno (samo med dopustom počiva!)
imam 10mb/10Mb (in to izmerjeno!!) 8) , prej Siol 1Mb/256Kb, pa je sedaj vseeno malenkost ceneje.
mene osebno noben hudič ne spravi nazaj na siol, pa če je kdorkoli prepričan da sem naiven
R

Odgovori