Elektronska pošta in SPAM
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Elektronska pošta in SPAM
Do včeraj se pravi skoraj slabo leto nisem na T2 poštni predal dobil niti enega spam sporočila, kar sem hvalil vsem na okoli. Namreč pri Siolu je bilo tega na tone. Od včeraj naprej se mi je pa to isto začelo dogajati tudi na T2 poštnem predalu. Naj povem, da teh poštnih predalov ne uporabljam nikjer za registracijo oziroma jih ne vpisujem nikamor. Te poštne predale uporabljam izključno za službene oziroma privat potrebe. Se vam ostalim tudi to dogaja?
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Re: Elektronska pošta in SPAM
Če je nekdo fasal virus in si ti v naslovnem imeniku te osebe, potem je lahko tudi to izvor.
Jaz do danes nimam nobenega takega primera (nobenega spama).
Jaz do danes nimam nobenega takega primera (nobenega spama).
Optika 100/10
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Jaz tudi do včeraj nisem resnično dobil niti enega, kar je zelo pohvalno. Od včeraj pa jih bom očitno prejemal redno. NN me pa zanima, če tak mail označim preko web vmesnika za elektronsko pošto kot SPAM, če to zaleže ali ne?
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Ne vem, probi.
Jaz do sedaj nisem dobil niti enega spama, razen en podoben primer kot tvoj, ko je en znanec fasal virus in mi je isto sporočilo pošiljal po 5x na uro. Zato preveri od kod prihaja (v source poglej in najdi pošiljatelja) in ga opomni!

Optika 100/10