Problem s pasovno širino

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
spe7
Novinec
T-2: Že imam

Problem s pasovno širino

Odgovor Napisal/-a spe7 » 16. Avg 2007 ob 07:51

Ola,
jaz imam pa zadnje čase probleme, kot pravijo na T2, s pasovno širino :cry: .
Namreč nekateri programi ne delujejo glih najbolje. Sem že poklical na TV in so resetirali moj dostop,
prenastavljali nastavitve in zadeva ni nič kaj boljša. Rekli so le, da je problem s pasovno širino :?

Zanima me, če se to da kako popraviti za vedno, da mi ne bo treba klicariti vsakih 2 dni na T2 podporo, kjer
pa nič ne zrihtajo?

Lp

D.

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Re: Problem s pasovno širino

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 16. Avg 2007 ob 08:02

A so ti že poslali monterja? Če niso, mi daš lahko številko priključka na Zasebna sporočila in probam pomagati.
Optika 100/10

spe7
Novinec

Odgovor Napisal/-a spe7 » 16. Avg 2007 ob 08:17

Navadni Nimda napisal/-a:A so ti že poslali monterja? Če niso, mi daš lahko številko priključka na Zasebna sporočila in probam pomagati.
Ola,

hvala za trud. Ti bom poslal svoje podatke na ZS.

Lp

spe7
Novinec

Odgovor Napisal/-a spe7 » 4. Sep 2007 ob 09:34

Hoj,

serviserji T2 so pred skoraj 14imi dnevi prišli in po merjenju ugotovili, da je :

- Inštalacija v moji hiši "OK".
- Kabel, ki je pripeljan do hiše "OK".
- Od glavne razdelilne omarice do hiše je signal "OK".

Vendar, pasovna širina je še vedno problem, zato so poklicali Telekom, ki pa je ugotovil
da je z njihove strani vse "OK". Namreč, Telekomov serviser je do moje hiše pripeljal ADSL z
2 IP televiziji ter, če se ne motim 8Mb internet in ugotovil da zadeva deluje brezhibno.

Včeraj so me poklicali iz T2, da je v petek bila napaka sanirana ampak, ko sem prižgal TV
stvar ni nič boljša. Večina kanalov še vedno ne dela in internet je občasno v katastofalnem stanju.
Zato so mi rekli, da bodo probali z VDSL2 vendar je 30% možnost, da zadeva ne bo delovala.

Hmmmm, zdej me mal muči kaj je sploh problem. Namreč, zdaj ko je pri meni doma vse "OK", Telekom pravi da je pri njih vse "OK" ter T2 pravi, da je pri njih vse "OK". Ja hudiča kje je pa narobe, če meni zadeva ne deluje "OK"??????? :lol:

LP

Odgovori