System Scheduler
System Scheduler
Torej.. imam "System Scheduler" (http://www.splinterware.com/products/wincron.htm), ki ga uporabljam za nastavljanje snemanja tv slike iz t-2 televizije.
Ker grem na eno pot, me zanima kako naj si nastavim da mi določen to snemanje ustavi ob določeni uri.. da mi ne zapolni cel disk?
Morda kdo ve?!
Tnx.
Ker grem na eno pot, me zanima kako naj si nastavim da mi določen to snemanje ustavi ob določeni uri.. da mi ne zapolni cel disk?
Morda kdo ve?!
Tnx.
- NoName
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Re: System Scheduler
js mam snemanje pa stop snemanja izveden z dvema bash skriptama
record.cmd
record-stop.cmd
oz. ko sem pred casom prek sioltvja snemal voyagerja na hrt, ko sem sou cez poletje na morje...
snemaj-voyager.cmd
snemaj-voyager-stop.cmd
aja.. pa snemat sem dal ponavadi 15 minut prej, koncal pa urco kasnej kot je bilo na sporedu, preventivno... pr 200gb diska se tistih par minut gor al pa dol ne pozna tak hudo.sicer bi pa lahk s kakim video analyzing utilityjem naredu makro k bi iskal uvodno spico voyagerja pa pol koncno... ampak tist bi blo pa prevec zaje*an
pa se reklam bi se lahk resu
record.cmd
Koda: Izberi vse
"C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc" --high-priority udp://@%1:5000 :demux=dump :demuxdump-file=%2
taskkill /im vlc.exe /t
snemaj-voyager.cmd
for /f "usebackq tokens=2,3,4 delims=. " %%f in (`date /t`) do start D:\record.cmd 239.255.0.63 D:\voyager\voyager-%%h%%g%%f.mpeg
taskkill /im cmd.exe /t

I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

- MiKi
- Model
- Paket: FTTH 1000/10Mbit
- Kraj: Ljubljana
Kaj so to zaena jajca Frip TV?
Nobenih navodil pa nič... progy se sploh ne požene, ker nima kao kanalov.txt fajla.
Nobenih navodil pa nič... progy se sploh ne požene, ker nima kao kanalov.txt fajla.
-
- Model
- Paket: 8/1
- Kraj: Radovljica
Men dela ko urcaMiKi napisal/-a:Kaj so to zaena jajca Frip TV?

Jao nama sa Vama
Hočemo optiko v Radovljici!!!!!!!
Hočemo optiko v Radovljici!!!!!!!
MiKi, manire, manire...