Dilema
-
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: 1024/256 +IPTV
- Kraj: Ljubljana
Dilema
Pozdravljeni!
Pred kratkim mi je končno potekla vezava na siol-u in sem imel namen presedljati na t2. Zdaj je edina stvar, ki me zopet ovira programska shema. Namreč na siolu smo kot veste predkratkim dobili trojček HBO s katerim smo cela družina več kot zadovoljni . Teh kanalov pa t2 še nima in me pravzaprav zanima to če bodo to kdaj sploh vključili v shemo namreč, če tega ne bo bom doma težko prepričal družino, da bodo mogli zopet gledati pop tv. Ker ko računam cenovno bi sicer pri t2 malenkost profitiral samo, če v zakup vzamem, da mi siol ponuja HBO popolnoma zastonj se ta razlika izniči. Zato bi prosil koga, ki je kompetente, če lahko pove kaj več o tem.
Pred kratkim mi je končno potekla vezava na siol-u in sem imel namen presedljati na t2. Zdaj je edina stvar, ki me zopet ovira programska shema. Namreč na siolu smo kot veste predkratkim dobili trojček HBO s katerim smo cela družina več kot zadovoljni . Teh kanalov pa t2 še nima in me pravzaprav zanima to če bodo to kdaj sploh vključili v shemo namreč, če tega ne bo bom doma težko prepričal družino, da bodo mogli zopet gledati pop tv. Ker ko računam cenovno bi sicer pri t2 malenkost profitiral samo, če v zakup vzamem, da mi siol ponuja HBO popolnoma zastonj se ta razlika izniči. Zato bi prosil koga, ki je kompetente, če lahko pove kaj več o tem.
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Re: Dilema
To pa nihče ne ve. Od uvedbe Siola nove programske sheme so tukaj T2 uradniki postali bolj skopi iz informacijami. Mogoče po pa o tem kaj NN več vedel in tudi napisal.
- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
Kitl če bi imeli neuradniki kaj za napisat bi že tako pa nimajo
.

- madpanter
- Starešina
- Paket: T4
Ja upajmo da ja res kitl 

Če bi blo dost zanimanja se bi verjetn tut HBO dal.
-
- Uporabnik
- Paket: 1024/256 +IPTV
Ne, če bo dosti zanimanja, HBO se enostavno mora dodati glede na to, da ga imajo pri vseh konkurenčnih ponudnikih. Samo se bojim, da s te nevihte ne bo kaj dosti, ker neuradniki so tiho kot miši. Od kar ima Siol prenovljeno programsko shemo je še Nimbda utihnil
očitno je bil siolov udarec prehud za t2. Pač odločil sem se, da ostanem pri siolu dokler t2 ne bo izboljšal programske sheme. Bolje vrabec v roki kot golob na strehi.

- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Nimda je utihnil zaradi čist drugega, žalostnega razloga...
Lp
Lp
- kitl
- Administrator
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
OK zaklepam tole temo, ker se zopet širijo programski problemi na T2. Takih in podobnih tem že imamo veliko na forumu.