Pozdravljeni!
Čez kak mesec ali dva se bom selil na novo lokacijo. Ko sem zaprosil za preklop iz T1 na T2 na trenutni lokaciji (februar 2007) sem
iztočasno zaprosil za priklop (osnovni internet VDSL 1/256 Mbit/s) na novi lokaciji, kamor se bom selil kmalu. Na obeh lokacijah so mi T2
priklopili. Na novi lokaciji sem zahteval priklop T2 samo zato, da sem si rezerviral parico. Res je, da sem (oz. še vedno) plačeval dodatno naročnino na novi lokaciji, ki je dejansko nisem rabil, vendar pa sem to naredil zavestno, da si zaščitim parico na novi lokaciji.
Zadeva je pa takšna. Na trenutni lokaciji imam poleg interneta (VDSL 1/1 Mbit/s) tudi eno telefonsko številko, ki sem jo takrat prenesel iz T1 na T2. V primeru trenutne lokacije imam poleg T2 modema tudi pretvornik za ISDN telefon (Patton). Naročnina T2 je na trenutni lokaciji napisana name. Na novi lokaciji sem pa takrat naročil T2 na ženo, in sicer samo internet VDSL 1/256 Mbit/s. Na novi lokaciji imam pa samo T2 modem.
Ob selitvi na novo lokacijo bi rad zadevo uredil sledeče:
Na novo lokacijo (ki je trenutno "zaščitena" z T2 naročnino na ženo) bi rad prenesel obstoječi priključek, ki je pisan name, z vso obstoječo opremo, ki jo že imam (T2 modem, Patton), obstoječo telefonsko številko ter hitrostni paket in statičnim IP, ki ga uporabljam sedaj.
- Kaj moram torej narediti, da se obstoječi T2 priključek (z vso konf. in opremo) prenese na drugo lokacijo v istem kraju, ki je trenutno "zaščitena" s priključkom T2 (ki je pisan na mojo ženo)?
Ali je dovolj, da napišem pisno zahtevo na T2, kjer razložim moj problem in zahtevo, ter me T2 serviser/monter kontaktira, da zadevo uredi?
Hvala.
Lp, Pekl
Selitev T2 priključka na drugi konec mesta
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Selitev T2 priključka na drugi konec mesta
Pokliči na Klicni center ali se osebno zglasi v kateri od poslovalnic.
Optika 100/10
- Pekl
- Faca
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Nova Gorica
Osebno se bom malo težko oglasil, bom pa poklical HD.Navadni Nimda napisal/-a:Pokliči na Klicni center ali se osebno zglasi v kateri od poslovalnic.
Glede na to, da se selim verjetno v novembru, ali moram že zdaj začeti proceduro, ali je zadeva rešljiva
v 1-2 tedna? Hvala.
LP, Pekl
-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Če imaš res na obeh mestih delujoče parice (prek storitev T-2!!), potem bo šlo le za administrativen postopek pri T-2. Vsekakor pokliči in se zmeni. Če ne bo vse 100% jasno, pa me lahko kontaktiraš na Zasebna sporočila in bom probal pomagati!
Optika 100/10
- Pekl
- Faca
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Nova Gorica
Ja... na obeh mestih deluje T-2.... ok, hvala za nasvet.... ob selitvi bom poklical na HD,.... če kaj ne bo, te bom kontaktiral... hvala še enkrat
LP, Pekl
LP, Pekl