Človek bi pričakoval da si bo ogledala T1 optiko, saj je ja državna , aja ups, se verjetno bojijo da ne bi delovalo
Jutri imate idealno priliko, da ji predate kompleten spisek problemov in težav z nacioperaterjem! S tem bo še lažje pritiskala, da se državni T1 čimpreje proda. Ocena "vrednosti" je že narejena
No, zdele bo enkrat tiskovna konferenca, ki je v hotelu Lev. Upajmo, da bodo naši neodvisni mediji v polnosti poročali o dogodkih. Javnost ima pravico biti obveščena, a je tako?!
Ja, se strinjam. Predvsem bodo pa pomembni teksti. Me prav zanima, kdaj bodo naši neodvisni mediji kaj objavili na to temo. Ali se morajo še pomeniti pri svojih nadrejenih glede tega kaj lahko objavijo in kaj ne? Bomo videli. V tej državi, kot vemo, ni nič prepuščeno naključju!
A res?
Jaz ne hodim na tisti vladno-cenzuriran Forum že 2 leti, odkar so me dol zabrisali, ker sem si drznil povedati ene 2 krepki na račun vlade. No, ampak saj gre za vladno firmo, ne pa za nacionalno. Odtod tudi beseda nacioperater, saj je marsikaj prepuščeno razmišljanju bralca. In ravno tega se pri teh proračunsko-sponzoriranih falotih najbolj bojijo - da bi folk razmišljal s svojo glavo.
In ravno od tod tudi frca po nosu. Če mene kdo vpraša - so si jo zaslužili!
Res ja
V odgovor, na vse to je "gospa", (ki rada preveč pove) , objavila da so že možni priklopi v Fužinah!
Za ostale kraje je seveda še vedno tišina, saj že škrjanček iz logota čivka, da je vse ostalo samo manipulativna natega
Sej una gospa v bistvu ni žleht, prow fejst je. Žal mora delati po ukazih svojih nadrejenih komisarčkov (tisto je povsem politična firma, op.p.). Analitiki se sprašujemo, "Ali jih bo pamet kdaj srečala?" Odgovor je enoznačen: "Katera pamet, vendar?!"