[Imam] 4/512 + IPTV
[Imam] 4/512 + IPTV
Tudi jaz sem prešel na t2 internet. Do sedaj vse dobro, tako da razmišljam tudi o IPTV.
Na servisnih straneh se izpiše le status vloge in odjava. Ostali gumbi so "zatemnjeni". Kako je s tem?
In še glede sinhronizacije modema me zanima, če mi to lahko sporočite prek PM ali je bolje klicati na helpdesk.
LP
Na servisnih straneh se izpiše le status vloge in odjava. Ostali gumbi so "zatemnjeni". Kako je s tem?
In še glede sinhronizacije modema me zanima, če mi to lahko sporočite prek PM ali je bolje klicati na helpdesk.
LP
Zadnjič spremenil Ipsilon, dne 14. Dec 2007 ob 10:06, skupaj popravljeno 2 krat.
- kitl
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV
Re: [Imam] 4/512
V servisne strani se moraš prijaviti z osnovnim email naslovom in geslom
uporabniško ime: ime_priimek@t-2.net
geslo: od emaila
uporabniško ime: ime_priimek@t-2.net
geslo: od emaila
Re: [Imam] 4/512 + IPTV(WIP)
Tole sem ravnokar poslal na naročniško službo:
Pozdravljeni!
Želim se naročiti na vašo IPTV storitev. Zanima me, ali vam moram poslati še kakšen uraden dopis, ali mi vi pošljete dodatno pogodbo, samo za pridobitev IPTV.
Pred samim priklopom pa bi moral tehnik premestiti razcepnik bližje telefonski omarici in opraviti meritev hitrosti povezave. Se to lahko opravi istočasno s montažo IPTV?
Hvala in LP
-
- Starešina
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Dopis z navadnim: "želim naročiti 1 tv vmesnik " ali "želim naročiti 2 tv vmesnika" bi bil dovolj. Naročilo vmesnika ne vključuje priprave in/ali izboljšave interne instalacije. Meritev hitrosti sem opravil že jaz.
Danes si je mojster (sosed) ogledal situacijo in se bo oglasil naslednji teden, da skupaj porihtamo napeljavo. Po STB bom osebno šel v poslovalnico na Brnčičevo.
LP
LP
Re: [Imam] 4/512 + IPTV
Projekt uspešno zaključen! Po novem se modem synca na 28MB. Tudi televizija deluje tako, kot mora. Torej t-2

Sem se oglasil v centru na Brnčičevi za dodaten STB, vendar mi je prodajalec povedal, da imam samo 9MB sinhronizacije in da 2x IPTV ne bo delalo. Sedaj me zanima, kdo ima prav. Tudi, ko sem dobil prvi STB so mi povedali da synca čez 20MB. Tudi Mitja_i mi je zatrdil, da 2x IPTV ne bo problem.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Če ti je mitja povedal bi skoraj moglo biti res, če želiš ti pa lahko preverim. Povej na ZS številko priključka, pa bomo videli kje se je zataknilo.
- Malkec
- T-2jevec / Moderator
- Paket: T4 TERA 100/20 FTTH
- Kraj: Maribor
Na profilu se je zataknilo 

- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
se je ja, več kot dovolj ima za še en tv vmesnik 

- mahi
- Legenda
- Paket: T-4 FTTH 10/10 + 1SDTV
- Kraj: Portorož
Tudi sam sem imam paket 4/512 + IPTV in VOIP.
Pred časom sem informativno spraševal o možnosti dodatnega STBja za drugo TV ter dobil odgovor da je mogoče. Zato sem se počasi spravil k vlečenju kabla v drugo sobo in ko je bilo vse nared so mi pa na T2 povedali da druga TV ni mogoča ker imam prenisko sinhronizacijo. Naprej nisem več ugotavljal kdo ima prav, čeprav mi je bilo čudno, da sem prej odbil odgovor da je možna uporaba dveh TV, ko pa sem vse pripravil za drugo TV, mi pa potem pravijo da ni mogoče.
Pred časom sem informativno spraševal o možnosti dodatnega STBja za drugo TV ter dobil odgovor da je mogoče. Zato sem se počasi spravil k vlečenju kabla v drugo sobo in ko je bilo vse nared so mi pa na T2 povedali da druga TV ni mogoča ker imam prenisko sinhronizacijo. Naprej nisem več ugotavljal kdo ima prav, čeprav mi je bilo čudno, da sem prej odbil odgovor da je možna uporaba dveh TV, ko pa sem vse pripravil za drugo TV, mi pa potem pravijo da ni mogoče.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:

Zanima me, če ste že dobili STBje. zadnjič (>14 dni nazaj) sem bil na Brnčičevi, pa so rekli da jih nimajo, pa da jih dobijo čez 14 dni.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
STBji so na zalogi
lp
lp