pc (več kišt) po kablih do milana in naprej (optika) v interskret. na enem kablu je tudi notesnik ThinkPad T40, ki ima vgrajen tudi wireless LAN

kaj vse potrebujem in seveda kako, da ta notesnih brez utp kabla povežem z milanom

tia
Najmanj kar potrebuješ je RF bazna postaja, ki jo boš priklopil na Milančka!ElQurc napisal/-a:kaj vse potrebujem in seveda kako, da ta notesnih brez utp kabla povežem z milanom![]()
![]()
tok so pametn, da ti že škodujeSeeker napisal/-a:Tvoj način izražanja je v 100riti(h).
Interskret najbrž imenuješ svojo slovnico.
Vsaj nick si zadel.
ali si lahko malce bolj natančenCobane napisal/-a:Najmanj kar potrebuješ je RF bazna postaja, ki jo boš priklopil na Milančka!ElQurc napisal/-a:kaj vse potrebujem in seveda kako, da ta notesnih brez utp kabla povežem z milanom![]()
![]()
RF bazna postaja je zadeva, ki pretvori "signal" iz LAN v RF (WiFi, wireless LAN). Če ima ta naprava še router, FW, DHCP server itd... potem se ji reče wireless router. Če zadevo potrebuješ samo za internet, potem bo Linksys dobra odločitev... če želiš še za TV, pa malo pobrskaj po forumu, ker obstaja že ena tema okoli tega, jaz sem pa trenutno ne spomnim katera naprava točno je.ElQurc napisal/-a:ali si lahko malce bolj natančenCobane napisal/-a: Najmanj kar potrebuješ je RF bazna postaja, ki jo boš priklopil na Milančka!![]()
smer določena - sedaj vsaj vem, kaj naj iščemCobane napisal/-a:RF bazna postaja je zadeva, ki pretvori "signal" iz LAN v RF (WiFi, wireless LAN). Če ima ta naprava še router, FW, DHCP server itd... potem se ji reče wireless router. Če zadevo potrebuješ samo za internet, potem bo Linksys dobra odločitev... če želiš še za TV, pa malo pobrskaj po forumu, ker obstaja že ena tema okoli tega, jaz sem pa trenutno ne spomnim katera naprava točno je.