Dohodni klici iz Nemčije
- toni
 - Guru
 - T-2: Že imam
 - Paket: T4 Optika
 - Kraj: Novo mesto
 - Kontakt:

Dohodni klici iz Nemčije
Že dolgo se nisem nič javil in nič grajal T2  
 . Zdaj sem pa ugotovil da mi spet ne delujejo dohodni klici iz Nemčije.  A kdo kaj ve kaj se dogaja in zakaj se napaka  spet ponavlja  
 . In ne, nisem klical na HD, ker se mi zdi da se težave rešijo prej preko forumo kakor preko HD  

Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!! 
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
						Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
- 
				T2_Delavec
 - Starešina
 - Paket: Optika 100/10

Re: Dohodni klici iz Nemčije
Prijaviti napako na 002, povej od kod se kliče (operaterja in cifro), na katero cifro znotri T-2 in točen datum & cajt. Edino tako se lahko lotijo problema!

Optika 100/10
						- toni
 - Guru
 - Paket: T4 Optika
 - Kraj: Novo mesto
 - Kontakt:

Pa delajo danes?????

Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!! 
Delajo 24/7toni napisal/-a:Pa delajo danes?????
Klicni center.cakani napisal/-a:me zanima kdo bo delau 31.12 nocno
- Anubis
 - Legenda
 - Paket: 100/10
 - Kraj: Zokiville

Mislis da nimajo dezurstev porihtanih?cakani napisal/-a:me zanima kdo bo delau 31.12 nocno
- ervins
 - Model
 - Paket: Oranžni diamant, FTTH
 - Kraj: Kranj/Primskovo

Pri meni delajo,vendar se povezava prekine vsakih 5 minut.toni napisal/-a:Že dolgo se nisem nič javil in nič grajal T2. Zdaj sem pa ugotovil da mi spet ne delujejo dohodni klici iz Nemčije. A kdo kaj ve kaj se dogaja in zakaj se napaka spet ponavlja
. In ne, nisem klical na HD, ker se mi zdi da se težave rešijo prej preko forumo kakor preko HD
Je treba šparat