Čudna napaka?
-
- T-2jevec
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Čudna napaka?
OK tole bo res težko za vrjet ker še sam ne morem dojet kaj se dogaja. Torej prvo nimam nubenih firewallov ali česarkoli podobnega in fora je sledeča, moram met pržgan uTorrent da mi deluje net... Ja prou ste prebrali uTorrent da deluje net. Če npr. ugasnem uTorrent in prižgem ali FireFox ali Opero ali IE net ne deluje preprosto napiše da se ne more povezat z stranjo. Nato pustim pržgan pač http odjemalec kirkoli pač že je prižgem uTorrent stisnem F5 in vse deluje. Če nimam pržganega uTorrenta mi niti googla ne odpre in uglavnem nič. Kaj je kle zdj narobe? Se komu morda sanja? Vem da je zelo nenavadna napaka in nimam nit približno pojma kaj bi lahko bilo narobe. Skoraj prepričan sem da je nekaj z Windowsi, amapk jih nisem nič štimal in nič kar naenkrat se je to spomnil...
- music95
- Nadebudnež
- Paket: 1/256, TV, IP + PSNT TEL
Re: Čudna napaka?
Kateri windows??? Lahko, da je naštiman internet na minimalno uporabo (to se je uporabljalo učasih, ko je bil na pulze).
-
- T-2jevec
- Paket: Oranžni Diamant HBO
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Ok tale tema očitno ne spada več med internet, sem očitno pogruntal kaj mu ni jasno. Ker mam še eno mrežno za TV je očitno vzemal to za primarno za internet, in se pač ni mogel povezati z stranjo, uTorrent je pa očitno winsom pokazal kira je prava mrežna in kera ni 
Hvala pa obema za odgovore, zdj pa če sam kdo ve kako pokazat winsom kira je primarna za net in kira ne bi blo super

Hvala pa obema za odgovore, zdj pa če sam kdo ve kako pokazat winsom kira je primarna za net in kira ne bi blo super

- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
shorto, dej mi privat izpis komand
ipconfig /all
route print
da vidim v kterem zajcu tici grm...
ipconfig /all
route print
da vidim v kterem zajcu tici grm...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!