Že dvakrat se je zgodilo, da je telefon le enkrat zazvonil. ko pridem zraven in pogledam zgrešene klice, pa opazim, da me je klicala številka, ki ne obstaja:
0158829
oz. je to kakšna posebna cifra

kaj je to? kako rešiti ta problem?
lp
Verjetno je to:|DSI| napisal/-a:Do sedaj se je zgodilo samo enkrat. In ko sem se oglasil sem dobil odgovor "ah nč"
Številka pa je: 0566448
Hehe, lep dialog s kupci " ah nč "dal napisal/-a:Verjetno je to:|DSI| napisal/-a:Do sedaj se je zgodilo samo enkrat. In ko sem se oglasil sem dobil odgovor "ah nč"
Številka pa je: 0566448
LINEA DIRECTA, CENTER ZA DIALOG S KUPCI, D.O.O.
KOLODVORSKA CESTA 9
6000 KOPER - CAPODISTRIA
Nekatere centrale se tako predstavijo, tudi na Telekomovi telefoniji pokaže take številke. Ko se kliče nazaj se doda "00" na konec.lmorgh napisal/-a:0158829
You wish. Poskusi to recimo doseči pri Prešernovi družbi.Ice-Heki napisal/-a:P.s: Če pa ne želiš klicev anket iz enega podjetja pa pokličeš na 00 številko in rečeš, naj te umaknejo iz svoje liste telefonskih naročnikov in potem te ne smejo več poklicati.
To pa skoraj ne verjamem. Če izjaviš, da ne želiš več prejemati telefonskih klicev na tvojo številko (45.a člen Zakona o varstvu potrošnikov), oni pa te še vedno kličejo, potem jim tržni inšpektorat lahko izreče globo od 3.000 do 40.000 eurov. Zato tovrstna podjetja zelo pazijo in takoj umaknejo številko, če to zahtevaš.Muki napisal/-a:You wish. Poskusi to recimo doseči pri Prešernovi družbi.
Jaz sem jim namreč dve leti dopovedoval, da imajo napačno številko in da osebe teinte iz teinte ulice v Novi Gorici pri meni v Izoli ne bodo nikakor dobili. Pa so vsakikrat rekli, da hvala lepa in bodo popravili, čez 14 dni so pa spet poklicali.