Avgusta lani nas je obiskal fant in ponudil priklop na T-2. Ponudbo sprejeli, a preklicali, ker nihče pri T-2 ni vedel, kdaj bo možen priklop na optiko, čeprav je bila omarica že v hiši. Tako sem, cepec, ostal pri Telemachu še za eno leto in ga poleg neta in katv oplemenitil še s telefonom. Odkar sem na M trojčku zadeva odpoveduje. Pade dol tudi za 8 ur nekako 2-krat mesečno (prekinitev do 15 minut sploh ne štejem)

. Predno prikličeš reklamacije traja tudi po eno uro

. Imajo priročen stalen izgovor, da je v Kosezah gradbišče in da jim (že od lanskega septembra!!!) stalno presekujejo kable. Storitev mi narobe zaračunajo in kljub večkratnim ustnim in pisnim zagotovilom stanja medsebojnih obveznosti ne uredijo. Skratka sranje na m3!
Resno razmišljam o predčasnem odstopu od pogodbe in prehodu na t-2, a me bega naslednje:
- ali je T-2 zaneslivejši?
- v hiši imam 3 tv, pc s tv kartico in videorekorder in me zanima, kako najracionalneje zadeve povezati (kaj bom zato rabil ob tem da pc lahko gledam tudi prek signala videorekorderja)
- ali tudi pri t-2, kot je to pri Telemachu standard, ponujajo in zaračunavajo hitrosti prenosov, ki jih v praksi zdaleč ne dosegajo?
- kaj je s kockami na TV sliki, ki jih nekateri na forumu omenjajo? Se pojavljajo samo na Telekomovi bakreni povezavi, ali tudi na optičnem omrežju?
Hvala za pomoč pri odločitvi!