EMA 2008
EMA 2008
Ojla!
Pa odprimo temo na letošnjo EMO 2008. Že kaj spremljate, imate favorita, kako se vam zdi,... ?
Moja favoritinja je TINA GAČNIK - TIANA. Punce verjetno ne poznate, je pa zelo dobra, zagnana, ima talent in ogromno vlaga v kakovost glasu.
Sicer pa upam, da bomo vsi uživali v celotnem glasbenem repretoarju.
Pa odprimo temo na letošnjo EMO 2008. Že kaj spremljate, imate favorita, kako se vam zdi,... ?
Moja favoritinja je TINA GAČNIK - TIANA. Punce verjetno ne poznate, je pa zelo dobra, zagnana, ima talent in ogromno vlaga v kakovost glasu.
Sicer pa upam, da bomo vsi uživali v celotnem glasbenem repretoarju.
Zadnjič spremenil artha, dne 25. Jan 2008 ob 15:24, skupaj popravljeno 2 krat.
Re: EMA 2008
Ne, nikakor!
Samo punca ima res dober glas, ker pa vem kaj pomen biti neznan na medijski sceni sem pač objavil link, da jo vsaj spoznate.
Samo punca ima res dober glas, ker pa vem kaj pomen biti neznan na medijski sceni sem pač objavil link, da jo vsaj spoznate.
- Fry
- Legenda
- T-2: Že imam
- Paket: FTTH 10/10, 3xTV, Telefon
- Kraj: Koper
Moj edini favorit je tisti ki preprosto ukine EMO in sodelovanju na Eurosongu.
FRY ... se kar strinjam ja!
- NoName
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
mene tud spominja na spam... glede na tisti 'dajte ji priloznost...' ter zelo povecano pisavo... pac.. zlo mocno sugeriras kako in kaj...
bi te pa prosil, da pomanjsas velikost pisave tistega linka pa to...
bi te pa prosil, da pomanjsas velikost pisave tistega linka pa to...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
Jaz bom začel zaračunavat za link spam. V pogoje uporabe foruma bom dal kavzulo, s katero bom potem od oglaševalcev iztožil po 100 € na link. 

Če pa to ni preko študentskega servisa najeta na preveč očiten način lobirajoča deklina, smo mi vsi krof.artha napisal/-a:Ne, nikakor!
Takile forumi so mi zmer smešni, ko se takole najdejo ljudje. Itak vaše odgovore seciram in jih preoblikujem v moje dobro, tako da... Vi kar dajte, community manager pa bo vaše komentarje uporabil še za večjo promocijo. Ker vi tako želite