pomoč
pišem iz obupa ker nevem kaj naj se storim 28,1 sem prešel na polno razvezan dostop k t2 in so se pojavile težave tv dela telefon tudi ko pa vpišem statični ip ki sem ga dobil od t2 mi internet ne deluje.100x sem klical na t2 oni pa se zgovarjajo da je napaka pri telekomu da niso prav priklopili porte,ko klicem na telekom znanca mi pravi da niso dobili nobemne zahteve za resevanje problema ni mi pa jasno kako dela tv in tel. internet pa ne in kdo koga zajebava tukaj nastradamo samo naročniki
ne vem kam naj se se obrnem ker zadeva se vlece ze 14 dni
hvala!!!!
***** št naročnika(CENZURIRANO)
pomoč internet 10 / 1
pomoč internet 10 / 1
Zadnjič spremenil micolah, dne 11. Feb 2008 ob 18:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: pomoč internet 10 / 1
Napiši mi številko priključka na Zasebna sporočila in bom dal preveriti.
Drugače pa drži, da pri prehodu na polno razvezan dostop telekom ponavadi preklopi na drug port delilnika. Včasih pa se jim "malo zavleče"...
Drugače pa drži, da pri prehodu na polno razvezan dostop telekom ponavadi preklopi na drug port delilnika. Včasih pa se jim "malo zavleče"...
Optika 100/10
-
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: 20/2 + 2×IP TV + IP TEL
NIKOLI NE PIŠI ŠT.PRIKLJUČKA NA FORUM !!!ZMERAJ PREK ZS ČE ZE KOMU OD T-2-jevcev
djz3l3 napisal/-a:NIKOLI NE PIŠI ŠT.PRIKLJUČKA NA FORUM !!!ZMERAJ PREK ZS ČE ZE KOMU OD T-2-jevcev
ok se opravicujem