Kraj Ljubljana - Šiška (Ul. Milana Majcna)
ISDN/PSTN nimam
Oddaljenost od Centrale neznana.
Skratka. V poštni nabiralnik sem dobil obvestilo da je priklop na optiko omogočen. poleg sem dobil še pogodbo ki sem jo 22.2. poslal z vso pripadajočo dokumentacijo.
Po 14ih dneh sem poklical kako je stanje. Odgovorili so, da pogodbe nimajo in da priklop na mojem naslovu še ni možen. Razložim situacijo in ugotovijo, da priklop seveda je možen in naj pokličem naslednji dan dopoldne, da preverijo pri naročniški službi. Naslednji dan ponovno pokličem, fantje preverijo in mi povejo, da pogodbo imajo in da bodo poslali email svojemu izvajalcu naj čimhitrije opravi priklop. V roku dveh dni naj bi me poklicali na kontaktno številko. Sedaj po enem tednu ponovno nič. Pokličem na T2, da ponovno preverijo stanje in mi pravijo najprej, da priklop na mojem naslovu še ni možen

Mislim HALO...! Kaki amaterji! Sedaj, če bi rad pospešil zadevo moram osebno na Brnčičevo ali Celovško.

Seveda se bo zadeva očitno zavlekla v april in bom moral plačati nato še aprilsko naročnino pri obstoječem ponudniku.

V tem trenutku lahko rečem samo, da mi res žal, da v mojem območju ni SIOL-ove optike.
t-2 rula... not!