Program LDC++ z ruterjem Linksys WRT54GL

Splošni pogovori, ki niso povezani s T-2
Odgovori
klempo
Začetnik
T-2: Še nimam

Program LDC++ z ruterjem Linksys WRT54GL

Odgovor Napisal/-a klempo » 29. Apr 2008 ob 18:41

ZDRAVO!
Se opravičujem če je kakšna podobna tema že bila....

V glavnem nabvu sem si brezžični ruter in odkar ga imam mi ldc++ nagaja, in sicer ne morem ne iskati in ne dol vlečt, drugi pa od mene lahko...torej zanima me če mi lahko kdo razloži postopek kako naj nastavim te porte...
Sprobu sem že vse pa mi enostavno ne "rata". Prav tako me zanima kako naj nastavim nastavitve v ruterju..
Me pa zanima tudi a je opcija da tam kjer vnesem rećmo ip od ruterja (192.16.....) je lahko tam IP mojega računalnika?( namreč LDC ++ uporablja IP računalnika in ko se povežem mi javi da je napačen ip)
Če je kje kak korenjak ki bi mi celoten potek opisal bi mu bil zelo hvaležen... :car:

:plosk:

imam pa kabelski internet z brezžičnim ruterjem LINKSYS

klempo
Začetnik

Re: Program LDC++ z ruterjem Linksys WRT54GL

Odgovor Napisal/-a klempo » 30. Apr 2008 ob 15:11

kaj res ne zna nihče pomagat?

:cry:

mali-40
Legenda
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 30. Apr 2008 ob 17:49

V DC++ si nastaviš IP od računalnika ne od routerja nato daš pod TCP 1411-UDP 1411,nato greš pod nastavitve tvojega routerja kjer odpreš porte TCP in UDP,to pa najdeš tule.
http://www.portforward.com/english/rout ... L/DC++.htm

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
T-2: Že imam
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a madpanter » 5. Maj 2008 ob 07:33

Zaj nevem kak je v novi verziji ldc++. Ampak nastimas si tak da tam k mas opcije das active oz port foward in vpišeš zunanji ip torej ip od T-2 ne internega za routerjem. Potem greš pa v router in če imaš še orginal firmware gor greš mislim da pod application and gaming -> portfoward. Tam si zmisliš recimo ip range med 60000-60020 in fowardiraš te porte na interni ip ker maš ldc++ inštaliran. Ne pozabi odkljukat v routerju tam da fowardira. Daš save settings v routerju. V ldc daš tcp port npr 60000 in udp 60001 in voila moral bi bit active ;-)
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Odgovori