Optika Šiška Gratel soglasja

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
Ico
Začetnik
T-2: Že imam
Paket: 4/1

Optika Šiška Gratel soglasja

Odgovor Napisal/-a Ico » 1. Maj 2008 ob 15:49

Optika je že položena v moji ulici - Adamičevi v Šiški, že cca. 1 leto, v moj blok je pa ne morejo napeljati zaradi premalo zbranih soglasij v mojem bloku.

Kličem na Gratel naj pridejo osebno ali naj pošljejo obrazce za soglasje po pošti/dajo v poštne nabiralnike, da jih bom lahko posredoval lastniku (ki živi drugje), na kar pravijo da bodo prišli osebno - po ene 2 mesecih pridejo neznanokdaj in zalepijo en listek na oglasno tablo v bloku, ki ga nekdo strga že naslednji dan. :/

Kličem T2, pravijo, da naj lastnik pride osebno v njihovo poslovalnico in podpiše obrazec, kar je lahko reči in težje izvesti, če lastnik stanovanja živi drugje. V mojem bloku živi veliko podnajemnikov in na ta način, da bodo Gratelovci 1x na leto poslali akviziterja v dopoldanskem času, ki bo doma dobil samo upokojence, mi je popolnoma jasno, da potrebnih soglasij ne bodo nikdar zbrali.

Vse bolj se mi dozdeva, da je Gratel imel cilj samo čimprej položiti optiko, toliko da se zmanjša možnost konkurenci, da bi naredila isto, od tam naprej se jim pa žvižga. Me zanima, kako hitro bodo soglasja za T2 zbrana in kako se bo Gratel trudil, da jih bo zbral, enkrat ko bo začel Telekom ali kdo drug polagati optiko v naši ulici.

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
T-2: Že imam
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Re: Optika Šiška Gratel soglasja

Odgovor Napisal/-a BOBI » 1. Maj 2008 ob 17:47

Piši v že odprto temo in ne opiraj novih prosim!

http://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=10&t=1655

Zaklenjeno