[Imam] 1/ + IP TV + IP telefon
[Imam] 1/ + IP TV + IP telefon
Imam problem!
z 22.4.2008 sem v stanovanje dobil optiko se pravi Milana. Ker sem že star naročnik sem že vajen marsikaterega problema s strani T2,( pa tudi dobrih strani) vendar me kljub temu moti dejstvo, da mi kljub zagotovilu, da bodo zadevo prestavili iz VDSL na optiko v najkrajšem možnem času, do danes tega še niso storili!
Naj omenim, da tudi nenehno klicarjenje na 059000002 in na njihov info ne pomaga, zato že rahlo obupavam in razmišljam o drugih alternativah!
Prosim za kakšen nasvet!
Ps!
Prvič pišem na forumu , zato se že vnaprej opravičujem za kakršno koli napako v sami temi!
z 22.4.2008 sem v stanovanje dobil optiko se pravi Milana. Ker sem že star naročnik sem že vajen marsikaterega problema s strani T2,( pa tudi dobrih strani) vendar me kljub temu moti dejstvo, da mi kljub zagotovilu, da bodo zadevo prestavili iz VDSL na optiko v najkrajšem možnem času, do danes tega še niso storili!
Naj omenim, da tudi nenehno klicarjenje na 059000002 in na njihov info ne pomaga, zato že rahlo obupavam in razmišljam o drugih alternativah!
Prosim za kakšen nasvet!
Ps!
Prvič pišem na forumu , zato se že vnaprej opravičujem za kakršno koli napako v sami temi!
Re: [Imam] 1/ + IP TV + IP telefon
Milana maš v stanovanju in še kar si priključen na VDSL? How come?
Jah kable ušteki u Milana pa prečekiri če dela..
Če so pa res vsi kabli spelani (optični), pol pa kontaktiraj nekoga od tedvajevcev na tem forumu, bodo zrihtal..

Jah kable ušteki u Milana pa prečekiri če dela..

Če so pa res vsi kabli spelani (optični), pol pa kontaktiraj nekoga od tedvajevcev na tem forumu, bodo zrihtal..
točno tko!
Sem že prevezal, pa mi dela samo tv , internet in telefon pa ne!
Sem jim že to vse razložil na t2! .
tako kot si ti začuden so bili tudi oni , ko sem jim obrazložil ,da imam že milan vendar sem še kar na vdsl!
S kom naj kontaktiram, sem nov namreč na forumu.
Sem že prevezal, pa mi dela samo tv , internet in telefon pa ne!
Sem jim že to vse razložil na t2! .
tako kot si ti začuden so bili tudi oni , ko sem jim obrazložil ,da imam že milan vendar sem še kar na vdsl!
S kom naj kontaktiram, sem nov namreč na forumu.
So ti iz info odgovorili na tvoj mail, da je zadeva sedaj urejena!
VDSL modem lahko odklopiš in vse stvari prestaviš na milana!
lp
VDSL modem lahko odklopiš in vse stvari prestaviš na milana!
lp
Sem to že nekajkrat storil, pa mi dela samo tv, pa še to mi nekaj vmes javlja za url!
Bom še enkrat poskusi!
Če prav razumem: VDSL MODEM IZKLOPIM IN POVEŽEM PC Z MILANOM, AMINO Z MILANOM TER PSTN VMESNIK Z MILANOM!?
Upam da prav razmišljam ,če ne me popravite.
Bom še enkrat poskusi!
Če prav razumem: VDSL MODEM IZKLOPIM IN POVEŽEM PC Z MILANOM, AMINO Z MILANOM TER PSTN VMESNIK Z MILANOM!?
Upam da prav razmišljam ,če ne me popravite.
Jp, tako bi mogl bit.. pol reštarti Milana in mora, da dela..sonix napisal/-a:Če prav razumem: VDSL MODEM IZKLOPIM IN POVEŽEM PC Z MILANOM, AMINO Z MILANOM TER PSTN VMESNIK Z MILANOM!?

sedaj dela !
hvala mark in vsi ostali za pomoč!
hvala mark in vsi ostali za pomoč!
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Zakaj ti pa ni monter uredil, kot je prinesel Milana?
Optika 100/10
Sta prišla dva ,sem že pozabil s katerega gradbenega podjetja(mislim da gradis) in sta mi naredila luknjo za optiko za v stanovanje ter mi zmontirala milana na steno!
Eden mi je rekla da bodo naknadno prišli vzpostavit povezavo in še to sem s težavo zvedel od njiju, saj je samo eden delno znal slovensko!
Pa še nekaj o slovenski gostoljubnosti: spila sta vsak svoj pir dokler sta delala!
No pa sedaj je vse za pozabit- sem zadovoljen, ker mi vse dela !
Eden mi je rekla da bodo naknadno prišli vzpostavit povezavo in še to sem s težavo zvedel od njiju, saj je samo eden delno znal slovensko!
Pa še nekaj o slovenski gostoljubnosti: spila sta vsak svoj pir dokler sta delala!
No pa sedaj je vse za pozabit- sem zadovoljen, ker mi vse dela !
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
SONIX: priti morajo tudi še od T-2 ti nastaviti storitve, prinesti morebitno novo opremo, odnesti staro (recimo VDSL modem), ki jo vračaš, itd. 

Optika 100/10
Tudi jaz sem se spraševal glede tega!
Men je tudi čudno, da mora nekdo ki naroči neko storitev sam preklapljat kable iz vdsl v milana
Se sreča, da mi te zadeve niso čisto tuje!
Kar se pa vračila tiče , sem jih pa že tolikorat klicaru in so si vse zabeležili, tako da mislim , če mi že niso prišli sami vzpostavit povezave, da bodo vsaj prišli po vdsl in ob tem še mal pogledeli če imam vse tako kot je treba!
Razen če spet pokličem na 059000002 in celotno zadevo ponovno razlagam s to spremembo, da sedaj z vašo pomočjo zadeva dela na optik
Kaj misliš nimda
Men je tudi čudno, da mora nekdo ki naroči neko storitev sam preklapljat kable iz vdsl v milana

Se sreča, da mi te zadeve niso čisto tuje!
Kar se pa vračila tiče , sem jih pa že tolikorat klicaru in so si vse zabeležili, tako da mislim , če mi že niso prišli sami vzpostavit povezave, da bodo vsaj prišli po vdsl in ob tem še mal pogledeli če imam vse tako kot je treba!
Razen če spet pokličem na 059000002 in celotno zadevo ponovno razlagam s to spremembo, da sedaj z vašo pomočjo zadeva dela na optik

Kaj misliš nimda

klicu na 059000002!
odgovor: ni potrebno načeloma nastavit nobenih storitev , za vdsl se bodo pa že oglasili.
Pa si pomagi če si lahko kaj!
moje trenutne naprave : MILAN, PSTN-tilgin , AMINO
UPAM DA JE TO OK ZA OPTIKO!
odgovor: ni potrebno načeloma nastavit nobenih storitev , za vdsl se bodo pa že oglasili.
Pa si pomagi če si lahko kaj!

moje trenutne naprave : MILAN, PSTN-tilgin , AMINO
UPAM DA JE TO OK ZA OPTIKO!