Lep pozdrav,
kot prvo bi rada povedala, da nimam pojma, zato bo potrebno veliko pomoči!
Pred 10-imi dnevi sem kupila novi računalnik
INTEL(R)CORE(TM)2 DUO CPU
E4600 @ 2.40 GHz
2.41GHz, 3,00GB RAMA-a
Pojavil se je problem - jaz in moja sestra imama vsak svoj prilkuček (ne vem, kako se točno reče slovensko ... dual broadband connection) ... Kadar sva obe priključeni na internet, moja povezava nekaj časa dela, potem hitrost začne padati do mere ko je več ni! Pri vsem tem ostaja povezava moje sestre OK! Ko izklopim njem kable, deluje moja povezava OK, čim vklopim kabel moje sestre nazaj, povezava zopet upade oziroma izgine (prav tako ni možno ponovno se logirat v omrežje, če deluje njena povezava). Čudno, takšnih težav ni bilo pri starem računalniku!!!
Malo sem googlala in nekateri so rekli, da je možen IP koflikt!
Kaj bi bilo po vašem problem in kako se da to rešiti (internet potrebujem nujno)
Lidija
Problem z dvojnim internetnim priključkom
Re: Problem z dvojnim internetnim priključkom
Prvo sem uporabljala Visto, pa sem mislila, da tu tiči težava ... ponovno nastavila XP in ponovno isti problem!
Nekaj mi pravi, da je v mojem računalniku nekaj narobe (ampak zakaj povezava deluje, če izklopim eden od kablov)
Nekaj mi pravi, da je v mojem računalniku nekaj narobe (ampak zakaj povezava deluje, če izklopim eden od kablov)
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Problem z dvojnim internetnim priključkom
Pokliči prosim na tehnično podporo tekom dneva jutri: 0590-00-002.
Pomagali ti bodo preveriti, če imata pravilno zvezano opremo in če imata na obeh računalnikih Automatic (DHCP) v nastavitvah omrežnih povezav.
Pomagali ti bodo preveriti, če imata pravilno zvezano opremo in če imata na obeh računalnikih Automatic (DHCP) v nastavitvah omrežnih povezav.

Optika 100/10