Pozdravljeni.
O tem sem po forumu že spraševal, imam pa nekaj novih vprašanj - sem prepričan da mi boste znali svetovati. Trenutno imam pri T-2 že skoraj 2 leti skupno razvezan VDSL dostop (1/256) + TV + telekomov ISDN.
Želel bi ohraniti internet in televizijo, stacionarnega telefona pa doma ne potrebujemo več in bi želeli popolnoma izklopiti telekomov isdn. Zanima me sam postopek, koga moram (je možno tudi online?) zaprositi za spremembo in kdo bo to uredil (lahko pooblastim T2 za spremembo?) ? Želel bi tudi hitrejšo internet linijo (4/1), ali moram zato skleniti novo pogodbo? Kako je s televizijskim paketom (želel bi da ostane isto kot sedaj - povsem osnovni T2 paket izpred enega leta) ? Se TV naročnina podraži pri PRD?
Hvala za vse odgovore in lep pozdrav
M.
Iz skupnega na polni razvez + vprašanja
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Iz skupnega na polni razvez + vprašanja
Pošlji dopis ali fax, na Brnčičevo, kjer poveš, da želiš narediti prehod na PRD. Če ne boš vzel T-2 telefonije, pač to jasno napiši. Podražil se ti bo paket interneta za 6 EUR, ostalo ostane kot je (pa seveda ISDN ti ne bo treba plačevati).
To moraš narediti obvezno prek T-2 in ne prek Telekoma, ki ti lahko zaračuna odklop ISDN, pa še internet bi ti nehal delovati. Za prehod na PRD sicer pri T-2 ne plačaš nič.
To moraš narediti obvezno prek T-2 in ne prek Telekoma, ki ti lahko zaračuna odklop ISDN, pa še internet bi ti nehal delovati. Za prehod na PRD sicer pri T-2 ne plačaš nič.
Optika 100/10