IPTV na laptopu

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
sasom
Začetnik
T-2: Še nimam

IPTV na laptopu

Odgovor Napisal/-a sasom » 14. Jul 2008 ob 17:22

Lep pozdrav

Prebral sem že kar nekaj tem, vendar še nikjer nisem našel odgovora... Zanima me namreč, če obstaja kakšna možnost, da bi tudi jaz na laptopu lahko imel IPTV. Moj internetni ponudnik je AMIS (T-2 žal še ni mogoč oz. ni bil pred pol leta), imam tudi AMIS TV. A obstaja kakšna playlista (niker je še nisem zasledil, sploh obstaja oz. je sploh mogoče da bi jo lahko kdo naredil),... da bi lahko imel TV tudi na laptopu, saj bi bilo logičino in fer od amisa, da bi to omogočili, vsaj tistim, ki že plačujemo naročnino za amis tv.
Punca ima t2, nima pa naročene t2 tv pa ji iptv vseeno deluje (pohvala t2ju). Bi se lahko preko nje nekako "prišvercal", da bi jaz lahko (preko njenega računalnika oz. kakorkoli?) spremjal tv na svojem računalniku? Ali je nemogoče, da bi t2 playlisto (ali siol) nekdo nekako "shekal" tako, da bi delala tudi, če imamo drugega internetnega ponudnika?
Ali pa obstaja še kakšna druga (brežžična) možnost, da bi nekako si to lahko zrihtal?

Hvala za odgovore!

T2_Delavec
Starešina
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: IPTV na laptopu

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 14. Jul 2008 ob 17:37

Ni res, da ji deluje TV pri T-2. Če pa ji, gre za napako v konfiguraciji, ki jo je treba čimprej prijaviti na klicni center. Kdor ni naročen na storitev TV ne more gledati TV kanalov T-2 televizije! :namrec:
Optika 100/10

gr
Navdušenec
Paket: T4 20M, 2xTV, Patton
Kraj: Obalala

Odgovor Napisal/-a gr » 14. Jul 2008 ob 17:44

Povej ji še, da si ti kriv, da ji je/bo zdaj nehala delati tv. Če si upaš. ;)

Drugače pa je izvedljivo z VLC-jem, če ima dovolj uploada - navodila imaš na viewtopic.php?f=3&t=443

Uporabniški avatar
BOBI
Starešina
Paket: Full kasko na fibru + UMTS
Kraj: Šiška

Odgovor Napisal/-a BOBI » 14. Jul 2008 ob 18:07

Debata se nadaljuje na že omenjenem topicu!

Zaklenjeno