Prehod iz SRD na PRD - koliko časa?
Prehod iz SRD na PRD - koliko časa?
Imam vse dokumente pripravljene za prehod iz SRD na PRD, pa me zanima, v kolikem času se ta postopek opravi in kaj se zgodi v trenutku, ko T1 odklopi zadevo? Ker grem na dopust 20.8. me zanima, da ne bo prišlo do prehoda ravno med mojim dopustom.
Poleg tega me zanima, kako se potem veže zadeva (zdaj je pstn pri T1, grem pa na ISDN T2). Če prav razumem dobim ISDN vmesnik, ki se ga veže zaporedno za modem, tista bela škatla (razcepnik) od T1 pa gre stran. Glede na to, da imam gigaset centralo že pripravljeno na priklop, bi rad, da bi v primeru moje odsotnosti nekdo manj podkovan v teh zadevah znal preklopit tistih nekaj kablov, da bi zadeva delovala.
Bi lepo prosil kakšen odgovor, predlog ali komentar.
hvala
Poleg tega me zanima, kako se potem veže zadeva (zdaj je pstn pri T1, grem pa na ISDN T2). Če prav razumem dobim ISDN vmesnik, ki se ga veže zaporedno za modem, tista bela škatla (razcepnik) od T1 pa gre stran. Glede na to, da imam gigaset centralo že pripravljeno na priklop, bi rad, da bi v primeru moje odsotnosti nekdo manj podkovan v teh zadevah znal preklopit tistih nekaj kablov, da bi zadeva delovala.
Bi lepo prosil kakšen odgovor, predlog ali komentar.
hvala
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Re: Prehod iz SRD na PRD - koliko časa?
12 delovnih dni, preklop je v istem dnevu. Ni se za sekirati. 

Optika 100/10
potem je najboljš da počakam do 19.8, odnesem papirje na Brnčičevo in bo zadeva verjetno rešena enkrat po 1.9.?
-
- Starešina
ok ok, se posipam s pepelom. Takoj jutr zjutri nesem, do konca avgusta je torej vključno z jutri hm hm,...12 delovnih dni? Bom lepo prosu vaše da nej dajo šele drug tedn naprej, da bom sigurn doma.
aja, pa to DO 12 dni pomen da kdaj pridejo tut prej? Al je ta DO = točno?
Nimda, a ISDN vmesnik pride za modem vzporedno z voodom al kako se to priklop?
aja, pa to DO 12 dni pomen da kdaj pridejo tut prej? Al je ta DO = točno?
Nimda, a ISDN vmesnik pride za modem vzporedno z voodom al kako se to priklop?
-
- Starešina
ISDN vmesnik počiš v 4-portni modem, ali pa v Vooda. Sploh ne moreš zayebati. 

Optika 100/10
Lahko bi, pa ne bodo... molzli te bodo do konca - do zadnjega roka, ki ga je postavil APEK.dule17 napisal/-a:aja, pa to DO 12 dni pomen da kdaj pridejo tut prej? Al je ta DO = točno?
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna!