T2 neuradni forum in opozorila!

Tukaj notri so teme, ki so odslužile svojemu namenu
Zaklenjeno
killah bee
Navdušenec
T-2: Že imam
Paket: 4/512 + IPTV-HDTV + tulifon :)

T2 neuradni forum in opozorila!

Odgovor Napisal/-a killah bee » 13. Sep 2008 ob 17:40

Tako, s strani neuradnikov smo nekateri dobili opozorila, češ da pluvamo po firmi T2. Če sem jaz osebno povedal kakšno neresnico, ki bi bila lahko neutemeljena žalitev T2 podjetja sprejmem opozorilo z dobrim namenom. Če pa so komentarji v slogu slabe kritike se nima kaj dajati opozoril! Kritike so upravičen, saj T2 na nekaterih področjih resnično spi! Da bi me pa na tak način utišali z opozorili je pa še večji minus za ta forum in podjetje na sploh!

Hecno je, če nekoga postaviš pred dejstvo, ti odgovori z opozorilom :shock:

Hvala lepa in lep pozdrav
Megane 225 Renault Sport

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator

Re: T2 neuradni forum in opozorila!!! ?

Odgovor Napisal/-a KoMar » 13. Sep 2008 ob 17:43

Pozorno preberi naslednje točke. Potem jih preberi še enkrat.

1. Opozorilo si dobil od mene, ki ne delam na T-2.
2. Neuradniki ne predstavljajo podjetja T-2, če tega še nisi dojel, ti ne morem pomagat. Prav tako nihče razen moderatorjev in administratorjev ne more dajat opozoril. Kateri smo to, si lahko pogledaš tukaj: memberlist.php?mode=leaders
3. Tole sem napisal v opozorilo, da ne bo kdo mislil, da je šlo za neke grožnje...
Prosim, da se malo umiriš in spoštuješ to, da je tole neuradni T-2 forum, kjer Neuradniki dajejo samo neuradne informacije, ki v ničemer niso zavezujoče. Poleg tega smo opazili porast kritiziranja T-2ja kar tako počez ter spamanje z žleht komentarji v raznoraznih temah... te stvari se bodo nehale tako ali drugače. Zaenkrat vam bomo dali prijateljska opozorila, tako da izkoristite šanso za osebno rast :)
4. Konstruktivna kritika podjetja T-2 je dobrodošla. Nekonstruktivna pač ne. Uganeš, kam spadaš ti trenutno? ;)

killah bee
Navdušenec
Paket: 4/512 + IPTV-HDTV + tulifon :)

Re: T2 neuradni forum in opozorila!

Odgovor Napisal/-a killah bee » 13. Sep 2008 ob 18:27

Meni je jasno kako je tu na forumu, kako je z uradniki itd... Tudi dovolj konstruktivne debate so oz. zelooo konstruktivna vprašanja! Kakšne odgovore s strani NEuradnikov dobivamo ti je lahko jasno. Če ne veš, si jih lahko prepbereš. Če včasih malo ostro(upravičeno) nastopiš pa je po tvoje že žalitev :roll:

Ti povem, kljub konstruktivnosti uporabnikov je stran NEuradnikov ponekod povsem nekonstuktivna, zavajujoča, neresnična ali pa deluje tako, kot da se nekdo dela norca iz nas uporabnikov!

Da ne bom samo blatil, NEuradniki naredijo precej dobrega na forumu v smislu pomoči. Kar se pa perečih stvari tiče pa ne. Zakaj? Če se ne sme dajati informacij izven podjetja, potem naj niti ne pišejo v temi kjer se kaj določenega sprašuje! (V smislu, se dela na tem, onem in tretjem) Dovolj jasno?

Še nekaj splošno v vednost. Sem moderator na veliko večjem forumu in admin na podobno velikem in precej dobro vem kje so meje pisanja, izražanja, pravila in podobne reči!!!

Še vedno vstrajam pri prvem postu!
Megane 225 Renault Sport

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator

Re: T2 neuradni forum in opozorila!

Odgovor Napisal/-a KoMar » 13. Sep 2008 ob 18:52

Sem moderator na veliko večjem forumu in admin na podobno velikem in precej dobro vem kje so meje pisanja, izražanja, pravila in podobne reči!!!
Ja, še posebej po treh !!! na koncu stavka je videti, kaj ti veš in kaj ne.

Lej, men se ne da o tem debatirat. Opozorilo si dobil, to je pa vse iz moje strani.

Zaklenjeno