http://www.t-2.net/?AUID=4D86801072DA020213C6
Baje pride do konca leta še kak HD program, torej je ugodno jih imeti takole na kupu zbrane!

). Menim, da se bo cena pri ponudniki zniževala v letu 2009 in 2010, pač kot bo rastlo število naročnikov. To je pa dobro tudi za nas v Sloveniji. Dodatno lahko rečem, da vsi skupaj, tako ponudniki, kot gledalci, nestrpno čakamo tudi POP TV HD in RTV SLO HD. Tedaj bo ponudba res pestra.
). Menim, da se bo cena pri ponudniki zniževala v letu 2009 in 2010, pač kot bo rastlo število naročnikov. To je pa dobro tudi za nas v Sloveniji. Dodatno lahko rečem, da vsi skupaj, tako ponudniki, kot gledalci, nestrpno čakamo tudi POP TV HD in RTV SLO HD. Tedaj bo ponudba res pestra.  

A sem kdaj jamralNavadni Nimda napisal/-a:
Killah Bee: če ne boš jamral nad ceno, se bo dalo morebiti celo kaj zmeniti.
 Sem Zena takoj naročil
  Sem Zena takoj naročil  Če je program vreden svoje cene, se ga tudi ustrezno plača. Res pa je, da nimam Discoveryja HD, ker se mi pač zdi predrag. Če bi bila cena zmerna 1nemu pivu 2€ bi ga pa imel, in verjetno veliko ljudi
  Če je program vreden svoje cene, se ga tudi ustrezno plača. Res pa je, da nimam Discoveryja HD, ker se mi pač zdi predrag. Če bi bila cena zmerna 1nemu pivu 2€ bi ga pa imel, in verjetno veliko ljudi  Verjamem pa, da je težko tako uskladiti, da bi bilo vsem ugoditi
  Verjamem pa, da je težko tako uskladiti, da bi bilo vsem ugoditi 

Play TV bo šel gor, hvala za opozorilo. Res pa je, da zaenkrat še nimajo prav veliko HD vsebin.matjazc napisal/-a:Tako bi bilo treba naraditi tudi na Motoroli, da nebi bilo treba iskat HD kanale. Play TV HD manjka.