Pohvala tehnični službi
- mare1963
- Uporabnik
- T-2: Že imam
- Paket: internet&telefon&2xTV
- Kraj: obala
Pohvala tehnični službi
Ob menjavi starega tv za novi LCD in s tem tudi menjavi Amino za Motorolo HD želim pohvaliti tehnično ekipo T2 za nasvete in asistenco, še posebej pa g. Mišota za skrb. Naj povem da sem imel kar nekaj težavic zaradi formatov in resolucije, ki pa so z menjavo vmesnikov v večini odpravljene. Čakam le še monterja, da mi pride zamenjat modem za novi VDSL2 in potem mislim da smo dosegli maximum kar je možno brez optike. Vsem ki se pripravljajo na zamenjavo na LCD TV naj povem, da je zadeva brez menjave vmesnikov nesmiselna in da preden gredo v nakupe naj najprej preverijo pri T2 kaj vse je potrebno za dober signal. LP Mare 

errare humanum est
Re: Pohvala tehnični službi
menjave katerih vmesnikov? kaj ne vem? 

Koliko ti je uspelo stisnit?mare1963 napisal/-a:Čakam le še monterja, da mi pride zamenjat modem za novi VDSL2 in potem mislim da smo dosegli maximum kar je možno brez optike.
- mare1963
- Uporabnik
dule17 napisal/-a:menjave katerih vmesnikov? kaj ne vem?
AMINO za MOTOROLO
errare humanum est
- mare1963
- Uporabnik
ne vem, dela pa lepodpavli napisal/-a:Koliko ti je uspelo stisnit?mare1963 napisal/-a:Čakam le še monterja, da mi pride zamenjat modem za novi VDSL2 in potem mislim da smo dosegli maximum kar je možno brez optike.

errare humanum est
- mare1963
- Uporabnik
naj dodam še da mi je monter 24. dec. uredil preklop na centrali in prinesel VDSL2 tako da je zdaj vse poštimano.
Hvala za trud. LP Mare
Hvala za trud. LP Mare
errare humanum est
nevednost je blaženostmare1963 napisal/-a:ne vem, dela pa lepo