madpanter napisal/-a:Torej v pondeljek na dan OF

poteče 45 dni odkar sem aparat predal na simobil da ga pošlejo na servis ker svema nima več nič z SE. Torej zanima me kaj mi pripada po tem času ker dvomim da bom aparat kmalu dobil nazaj. Torej kaj mi po zakonu pripada, ali vračilo kupnine baje nov aparat ampak tega nočem ker bodo spet sama sranja

in seveda kdo mi je dolžan dat novi aparat. Naj povem telefon je bil kupljen pri simobilu in sam sem mnenja da mora simobil mi dat nov aparat oz kar mi pač pripada

torej pravniki in ostali razpišite se.
Počakaj do ponedeljka... ne veseli se prekmalu. Mene so za tiskalnik klicali točno 45. dan... ker če bi me 46., da bi zahteval novega... tako ga pa po zakonu nisem mogel.
Po pretečenem 45 dnevnem roku so ti dolžni na tvojo zahtevo dani nov (enak) aparat. Če tega nimajo, ti morajo dati naslednjega boljšega, nikakor slabšega... mislim pa, da lahko zahtevaš tudi denar!
Moj sodelavec je ime dve leti star prenosnik na servisu (3 leta garancije) in ga niso bili sposobni popravit v 45 dneh. Rekli so mu, da ga naj pride iskat, CD-Rom mu pa bodo pa dostavili kasneje, ko ga bodo dobili. Z dvema dopisoma jim je dal vedeti, da ga ne zanima in da hoče celotno kupnino nazaj, ker po 45 dneh niso bili sposobni popraviti prenosnika! In jo je na koncu tudi dobil... za ta denar je lahko kupil dvakrat "boljši" računalnik od tistega!