Prikaz številke klicočega CLIP

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
canong10
Začetnik
T-2: Že imam

Prikaz številke klicočega CLIP

Odgovor Napisal/-a canong10 » 24. Apr 2009 ob 17:43

Pozdravljeni, sem nov na tem forumu kot opažam skušate skoraj slehrnemu odgovoriti pozitiven odgovor, zato se obračam na vas.
Pred karatkim sem prenesel še telefonsko številko k T-2. Pri priklopu in skonfiguraciji mi je monter zagotovil da bo CLIP deloval brezhibno, pa ni tako, kar me pa zelo moti. Prikaz številke klicočega CLIP, ne omogoči če številke niso prej shranjene pod imeni v lastnem imeniku. Telefonski aparat je Philips Dect 221. Pri naslednjem obisku mi je svetoval da zamenjam z novim več vrstičnim telefonom, še sreča da sem se pri kolegu isposodil, pa vse eno brez uspeha. Pri Telekomu je ta zadeva delovala brez problema. Ker se sam ne spoznam na ta problem, bi bil zadovoljen za slehrni nasvet. Hvala za vsak pozitiven odgovor.

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Re: Prikaz številke klicočega CLIP

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 24. Apr 2009 ob 17:44

V torek, ko bo delovni dan, mi lahko daš svojo "številko priključka" (pogodba) na Zasebna sporočila in bom dal ustreznim organom, da preverijo v čem je stvar.
Optika 100/10

Uporabniški avatar
tango
Začetnik
Paket: 4/1 + telefonija

Re: Prikaz številke klicočega CLIP

Odgovor Napisal/-a tango » 28. Apr 2009 ob 20:37

canong10 napisal/-a:... mi je svetoval da zamenjam z novim več vrstičnim telefonom...
V tej temi smo o PIK že nekaj govorili - http://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=4&t ... &hilit=pik

Sam sem rešil tako, da sem dejansko zamenjal aparat in imam zdaj Philips CD6401. Je pa res, da mi v zgrešenih klicih ne pokaže cifre takoj ampak šele po eni bedasti "proceduri". :nevem: Smo se navadli. :car:

Odgovori