webmail
- asgard
- Nadebudnež
- T-2: Že imam
- Paket: GPON ORAŽNI KAMEN 1000/100
- Kraj: Idrija
webmail
Zanima me zakaj t-2 kot resna konkurenca drugim ponudnikom neta. ne poštima svoj webmail. Čene druzga bi lahko dali vsaj svoj logo namesto tiste mirapoint. Drugač pa 

Re: webmail
Se tud jaz strinjam. Je ful "socialni" webmail. Še zdaj nism ugotovil kak se da pri odgovori, da ti zraven kopira staro sporočilo.
Lahko bi implementirali tega - je free, opensource in super deluje.
Za tri pive jim ga jaz postavim
http://roundcube.net/
Lithium
Za tri pive jim ga jaz postavim

Lithium
- asgard
- Nadebudnež
Sicer ne vem kako imajo za mail server, ampak če bi recimo implentiral ISP config bi bla lepa. Bi imeli poštiman mejl, web hosting in webmail. Zastonj zadeva ki preverjeno dela. 

To morajo vsekakor zrihtati kar hitro, ker je zalost, da tega nimajo. Se posebno, ker najbrz ni veliko dela, in zahteva le enega cloveka.
Se vecja zalost po mojem mnjenju je pa, da ne omogocajo vsakomur IMAP dostopa, vsaj 1 GB predala, ter, da nimajo sifriranih povezav POP/IMAP in SMTP.
Se vecja zalost po mojem mnjenju je pa, da ne omogocajo vsakomur IMAP dostopa, vsaj 1 GB predala, ter, da nimajo sifriranih povezav POP/IMAP in SMTP.
- NoName
- Administrator
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
kokakola, t-2jevi postni strezniki imajo ssl certifikat, smtp (oba, torej client in server) znata govoriti tls, prav tako pop3 in imap... webmail je pa tudi dosegljiv preko https protokola.. kje imas torej probleme?
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!
- asgard
- Nadebudnež
Problemi so v šalabajzarjih ki ne znajo spremenit logotipa in naredit t-2 to kar je po ponudbi. Na samo reklamo firme pa dober izgled pa ne dajo skoraj nič. Drugač se pa ve ane 

- penzo
- Novinec
- Paket: FTTH 20/20
- Kraj: Ljubljana
Odvisno od programske opreme, ki jo @ T-2 uporabljajo za mail strežnik. Kolikor razumem, je MiraPoint celovita rešitev (strežnik, webmail, itd.), tako da migracija ne bi bila tako enostavna, kot se sprva zdi. Če se motim in uporabljajo npr. Postfix + MiraPoint webmail, potem bi bila vrjetno najboljša rešitev SquirrelMail (RoundCube je še malce buggy - pri polnih mapah (prejeto, poslano, ..) izdelava seznama sporočil traja predolgo, ..).lithium napisal/-a:Lahko bi implementirali tega - je free, opensource in super deluje.
Trenutni webmail je grd

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
A zaradi webmaila naj bi dol-gradili mail strežnik? Ta je res vrhunska.
Se bo pa webmail nadgradil na novo grafično podobo, tko da tele debate lahko komot oživijo.

Se bo pa webmail nadgradil na novo grafično podobo, tko da tele debate lahko komot oživijo.

Optika 100/10
Očitno ima T-2 nek all-in-one mirapoint mailserver, ki niti ne more imeti drugega webmail vmesnika.
In žal je tale res precej slabši od večine opensource rešitev na trgu.
Lithium
In žal je tale res precej slabši od večine opensource rešitev na trgu.
Lithium
- erbi
- Navdušenec
- Paket: 300M/100M+2*TV+5*telefon
- Kraj: Celje
- Kontakt:
Penzo je napisal:
res ne vem zakaj bi moral biti lep?!?! Jaz grem gor, preberem pošto in to je to. Se ti mogoče fotkaš z njim?
Trenutni webmail je grd
res ne vem zakaj bi moral biti lep?!?! Jaz grem gor, preberem pošto in to je to. Se ti mogoče fotkaš z njim?
- asgard
- Nadebudnež
Gre se za to da z grdim vmesnikom zgleda t-2 neprofesionalno podjetje. Samo sebi dela slab izgled pred ljudmi. Sej jest itak ne uporabljam tega mejla, opozorim pa lahko kje bi se dal kej na hitr poštimat. 

Si se pa zapičil v eno malenkost... mislim, da je večini uporabnikov povsem vseeno, kakšen logo je na login screenu, da zadeva le deluje.
- asgard
- Nadebudnež
verjem mi da ni sam ta vmesnik. Ker če uporabniki ne bomo opozarjal na take zadeve pol, bo itak ostal tako kot je in bo zmeri isto. To je isto kot neko hudo profesionalno podjetje katero ima vse poštiman, pol pa vidiš na vizitk de ma mejl recimo : hudo.profi@hotmail.com . Ali se ti bi zdelo na prvi pogled da so profiči, al neka firma ka dela v garaž ?! Take malenkosti so velikokrat izredno pomembne.
- DownTaker
- Starešina
- Paket: Telekom
- Kraj: Šmarje pri Jelšah
Si bom kr tole temo sposodo.
Glede na to da bom odjavil t2 internet in obdržak t2 tv in dodatno naročil t2 tel., a mi potem še kr pripada e-mail račun(i) od t2?
Glede na to da bom odjavil t2 internet in obdržak t2 tv in dodatno naročil t2 tel., a mi potem še kr pripada e-mail račun(i) od t2?