Slika izgine?
Slika izgine?
Zadnje dni se mi dogaja , da pri gledanju tv-ja slika naenkrat izgine in imam samo črni ekran .Ko pa preklopim na naslednji kanal vse spet deluje.Ima kdo izkušnje z takšnim problemom?
Re: Slika izgine?
Tudi jaz.
- mlevaz
- Navdušenec
- T-2: Že imam
- Paket: T-4 Optika
- Kraj: Koper
Slika izgine (črnina) za par sekund, zvok pa ne
WTF?

Imaš tudi težave?
Dostikrat se mi je zgodilo, da je Motorola 1510 izgubila stream in ga nadomestila s črnino. Pomagal ni niti preklop (kanal gor, kanal dol) temveč zgolj hard reset (napajalnik ven, napajalnik notri).
Na HD2 je bilo rečeno, da če se kaj takega dogodi, naj se Motorole ne resetira, temveč se takoj javi napako (da poskusijo tisti trenutek pogledati, ali se kaj vidi na Motoroli).
Enkrat tedensko se mi tudi zgodi, da na Motoroli slika zamrzne in zvok utihne, čez ekrat pa se začne vrteti krogec. Napako se odpravi s preklopom (kanal gor, kanal dol). Na HD2 imajo samo eno rešitev za ta problem - izštekati Motorolo iz elektrike za 10 minut, da se ohladi.
LPd
Na HD2 je bilo rečeno, da če se kaj takega dogodi, naj se Motorole ne resetira, temveč se takoj javi napako (da poskusijo tisti trenutek pogledati, ali se kaj vidi na Motoroli).
Enkrat tedensko se mi tudi zgodi, da na Motoroli slika zamrzne in zvok utihne, čez ekrat pa se začne vrteti krogec. Napako se odpravi s preklopom (kanal gor, kanal dol). Na HD2 imajo samo eno rešitev za ta problem - izštekati Motorolo iz elektrike za 10 minut, da se ohladi.

LPd
To se meni vsak dan dogaja na Motoroli 1910.
Črnina na vseh kanalih ali zmrznjen stream, čez katerega se vrti krogec?
Pri meni se dogaja da zvok pride za sliko moram pa čakat.
Dokaz, da je zvok hitrejši od svetlobe! 

Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! 

- mlevaz
- Navdušenec
Dobro, pa kaj se dogaja?? Osemkrat na minuto zgine slika(zvok ostane)-na vseh kanalih!!!
Kdo kaj ve?
Kaj je rešitev?

Kdo kaj ve?
Kaj je rešitev?
-
- Navdušenec
- Paket: FTTH+IPTEL+HDTV
- Kraj: Ljubljana
Probaj resetirat vso opremo (modem, stbje). Iz elektrike vse izklopi. Drugače pa kliči na HD2.
-
- Starešina
- Paket: Brezčasni VDSL, paket TV+tel
- Kraj: Ljubljana
- Kontakt:
Pred klicem na 0590 00 000 NI priporočljivo resetiranje modema. Tehnik v klicnem centru potrebuje informacije o povezavi pred in po (morebitnem) resetu modema.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
sumim da je uporabnik ki ima težave s sliko na optiki, tako da je mogoče problem kakšne drugače narave.
Sam na vezi z gospodom Paškotom.
- mlevaz
- Navdušenec
Na primer? Kakšne?slow_slow napisal/-a:sumim da je uporabnik ki ima težave s sliko na optiki, tako da je mogoče problem kakšne drugače narave.
TV je nov, vsi kabli novi in na novo povezani. Iz elektrike sem za pol ure izklopil čisto vse, še hladilno skrinjo