[Imam] 4/1

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
kreden
Začetnik
T-2: Že imam

[Imam] 4/1

Odgovor Napisal/-a kreden » 5. Jul 2009 ob 00:21

Pozdravljeni

Vedno sem se spraševal zakaj je pravilo, da se v rubriki VAŠA ZGODBA pod temo obvezno napiše paket in ne kot naslov teme bistvo o čemur bi človek pisal. Če bi se pisal naslov teme "normalno" torej glede na vsebino kar pišeš, bi bilo v naslovih vedno samo preklinjanje čez T2. Torej moj naslov bi bil: T2 ni vreden pol piz..

OK sedaj pa k mojemu problemu.

Že več kot eno leto imam probleme z napakami, modem mi zelo pogosto prekinja. O sposobnežih na 059000000 in 02 sploh nebi zgubljal besed. Serviser pa je že kar stalna stranka pri meni doma in mu do danes ni uspelo narediti nič pametnega oz. sploh ne ve kaj bi bilo naroba :car: . Nazadnje sem klical na teh. podporo, da javim napako in me komaj čez 3.tedne kliče serviser da se bo oglasil.

In kar je najbolj grozno je to, da sem od centrale oddaljen le 500m :jao: . In če primerjam z bratom, kateremu dela vse brez problema in je od centrale oddaljen 2000m, mi ni jasno kaj se to dogaja. On je pri SIOL-u naročnik paketa trio :mad: .

Za T2 sem se odločil, ker ni bilo nobene pogodbe. Ampak po izkušnjah sodeč se bom raje odločil za SIOL. očitno T2 sploh ni sposoben odpraviti napake :car:

Sedaj sem vesel da mi trenutno dela internet, da bom sploh lahko poslal ta "post".

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Re: [Imam] 4/1

Odgovor Napisal/-a RobertM » 5. Jul 2009 ob 08:02

Ugibam-imas SRD (Telekomovo telefonijo) in prekine ob klicih ?
V temu primeru je mozno,da je ostala kaksna podvojena instalacija pred razcepnikom-le ta mora biti direktno na dovodu.
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 5. Jul 2009 ob 08:09

kreden napisal/-a:Pozdravljeni

Vedno sem se spraševal zakaj je pravilo, da se v rubriki VAŠA ZGODBA pod temo obvezno napiše paket in ne kot naslov teme bistvo o čemur bi človek pisal. Če bi se pisal naslov teme "normalno" torej glede na vsebino kar pišeš, bi bilo v naslovih vedno samo preklinjanje čez T2. Torej moj naslov bi bil: T2 ni vreden pol piz..

OK sedaj pa k mojemu problemu.

Že več kot eno leto imam probleme z napakami, modem mi zelo pogosto prekinja. O sposobnežih na 059000000 in 02 sploh nebi zgubljal besed. Serviser pa je že kar stalna stranka pri meni doma in mu do danes ni uspelo narediti nič pametnega oz. sploh ne ve kaj bi bilo naroba :car: . Nazadnje sem klical na teh. podporo, da javim napako in me komaj čez 3.tedne kliče serviser da se bo oglasil.

In kar je najbolj grozno je to, da sem od centrale oddaljen le 500m :jao: . In če primerjam z bratom, kateremu dela vse brez problema in je od centrale oddaljen 2000m, mi ni jasno kaj se to dogaja. On je pri SIOL-u naročnik paketa trio :mad: .

Za T2 sem se odločil, ker ni bilo nobene pogodbe. Ampak po izkušnjah sodeč se bom raje odločil za SIOL. očitno T2 sploh ni sposoben odpraviti napake :car:

Sedaj sem vesel da mi trenutno dela internet, da bom sploh lahko poslal ta "post".
Lahko mi daš svojo "številko pogodbe" na Zasebna sporočila in bom dal preveriti odgovonim organom.
Optika 100/10

kreden
Začetnik

Odgovor Napisal/-a kreden » 5. Jul 2009 ob 10:06

RobertM

Nimam telekomove telefonije, in problem je da se modem non-stop sesuva.

Navadni Nimda dobiš mojo številko pogodbe na ZS in bom ZELOOO :car: hvaležen če boš lahko pomagal.

kreden
Začetnik

Odgovor Napisal/-a kreden » 21. Avg 2009 ob 12:00

Pozdravljeni!

No napaka je končno odpravljena in stvar deluje enkratno. Priznati pa moram, da sem kar malo razočaran nad T2 serviserji, ker so bili tolikokrat pri meni in niso našli napake po več kot enem letu.

In kaj je bilo. Na dom pride serviser (nadomeščal je prejšnega) in po 15min. ugotovil da je kabel, ki poteka po bloku "štukan". Poklical sem električarja, ki mi je zamenjal kabel (bil je 3x "štukan") in stvar deluje.

In to je to. :rtmT2:

Uporabniški avatar
kitl
Administrator
Paket: 600/100 Mbit/s 2x TV

Odgovor Napisal/-a kitl » 21. Avg 2009 ob 12:28

No vidiš pa se je uredilo :D
Slika

Lp, Kitl

Uporabniški avatar
gjural
Nadebudnež
Paket: Brezčasni VDSL

Odgovor Napisal/-a gjural » 25. Avg 2009 ob 16:15

napaka na interni inštalaciji... torej le ni bila težava na strani t-2 in bi bilo preklinjanje čez t-2 po nepotrebnem.

glavno je da se je stvar uredila in da sedaj storitve delujejo tako kot morajo. škoda edino da se napaka ni prej locirala
Slika
Slika
Slika

astras
T-2jevec
Paket: T-2 Optika
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a astras » 25. Avg 2009 ob 16:25

kreden: samo za info me zanima... v katerm kraju imas prikljucek?
lp
Ce bil bi vedez...

ne bil bi...

revez...
Slika

kreden
Začetnik

Odgovor Napisal/-a kreden » 28. Avg 2009 ob 05:34

gjural

Ja napaka je bila na inštalaciji. Napako bi vendarle lahko odkrili prej. OK ampak zdaj deluje.

astras

priključek imam v Litiji. Blok pa je star nekaj več kot 30 let.

Odgovori