[Naročil sem] 100/10 - kakšna je čakalna doba?
-
- Začetnik
- T-2: Že imam
- Paket: FTTH 10/10 4xIPTV 1xVOIP
[Naročil sem] 100/10 - kakšna je čakalna doba?
Trenutno imam internetno povezavo 10/10 prek FTTH. Naročil sem dvig hitrosti na 100/10. V klicnem centru T2, so mi svetovali, da bo do nadgradnje prišlo najhitreje, če napišem dopis, ga natisnem, podpišem ter skeniram in pošljem po e-pošti. Ko sem dopis poslal, sem naslednji dan s T2 dobil odgovor, da so ga posredovali v reševanje. Od tega je sedaj teden dni, vendar še vedno ni prišlo do nadgradnje. To se mi ne bi zdelo nič nenavadno, če ne bi mojemu sosedu, ki je dopis poslal le nekaj ur pred mano in na enak način kot jaz, hitrost povečali že naslednji dan. Sicer sem pri T2 v preteklosti (ko sem imel še VDSL), že enkrat naročil dvig hitrosti in takrat je bilo naslednji dan opravljeno. Sedaj imam občutek, da se je pri mojem naročilu nekaj zalomilo. Kakšne so vaše izkušnje s čakalno dobo? Je teden dni normalno ali že preveč?
- NoName
- Administrator
- T-2: Že imam
- Paket: VDSL T4 KING + HDTV
Re: [Naročil sem] 100/10 - kakšna je čakalna doba?
to bi moralo biti reseno ze naslednji delovni dan... ce imas tisti dopis se kje pri roki mi ga privat poslji, skeniranega, seveda...
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!