Vrata

Vse o T-2 internetu
Odgovori
Uporabniški avatar
toni
Guru
T-2: Že imam
Paket: T4 Optika
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Vrata

Odgovor Napisal/-a toni » 19. Dec 2009 ob 13:33

Prišel je čas bo moram začeti snemati s Partisa pravljice in pesmice za 5 mesečnega sineta :D , mam pa en problem in sicer z nastavitvami vrat. DL sicer dela, ampak UL je pa katastrofa. Vidim tudi v dnu strani qtorrenta da imam trikotnik rdeč namesto zelenega. Kljub večkratnim poskusom mi ni uspelo najdt pravih vrat. Mam pa preko routerja laptop. A kdo ve kako se stvari streže.
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.

dal
Legenda

Re: Vrata

Odgovor Napisal/-a dal » 19. Dec 2009 ob 14:19

Zakaj zopet odpiraš novo temo in ne pišeš v staro? (Partis)

Pod Možnosti - Nastavitve - Connection v utorrentu pogledaš, katera vrata imaš nastavljena.

Ta vrata moraš potem na routerju preusmeriti na IP svojega računalnika. Preveri, ali imaš na T-2 dostopu vklopljeno nizko varnost.

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a madpanter » 26. Dec 2009 ob 11:25

če imaš najnovejši beta utorrent 2.0 ... vklopi tam pod nastavitve enable upnp in nat-pmp. Če dobim jaz z tem zelen krogec na mobitel umts preko routerja poteb boš ti tudi moral brez odpiranja portov na routerju. Seveda poglej če maš na kje v nastavitvah routerja opcijo upnp in nat-pmp in jo obkljukaj oziroma omogoči. Če imaš pa naročeno visoko ali kako drugo varnost pri t-2 pa takoj dopis pa sprement v nizko.

L.P.
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

xerces8
Nadebudnež
Paket: T2 NET+MOBIL
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a xerces8 » 27. Dec 2009 ob 20:12

Kolko vem, je UPnp in NAT vklopljen po defaultu v UT, vsaj v 1.8.

Odgovori