Vrata
- toni
- Guru
- T-2: Že imam
- Paket: T4 Optika
- Kraj: Novo mesto
- Kontakt:
Vrata
Prišel je čas bo moram začeti snemati s Partisa pravljice in pesmice za 5 mesečnega sineta
, mam pa en problem in sicer z nastavitvami vrat. DL sicer dela, ampak UL je pa katastrofa. Vidim tudi v dnu strani qtorrenta da imam trikotnik rdeč namesto zelenega. Kljub večkratnim poskusom mi ni uspelo najdt pravih vrat. Mam pa preko routerja laptop. A kdo ve kako se stvari streže.

Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
- madpanter
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: T4
- Kraj: Ljubljana
Re: Vrata
če imaš najnovejši beta utorrent 2.0 ... vklopi tam pod nastavitve enable upnp in nat-pmp. Če dobim jaz z tem zelen krogec na mobitel umts preko routerja poteb boš ti tudi moral brez odpiranja portov na routerju. Seveda poglej če maš na kje v nastavitvah routerja opcijo upnp in nat-pmp in jo obkljukaj oziroma omogoči. Če imaš pa naročeno visoko ali kako drugo varnost pri t-2 pa takoj dopis pa sprement v nizko.
L.P.
L.P.