Astras, hvala za pomoč na ZS

, ampak stvar se tako ne rešuje. Kaj briga klicatelja iz tujine če nima klicajoči urejeno s svojim operaterjem nastavitve. To je stvar T2 da pokliče operaterje po svetu in jim pove da obstaja en operater ki ga oni nimajo zavedenega. Sicer smo to enkrat že urejali preko NN

, in je delovalo nekaj časa, zdaj pa ponovni postopek za blažćen žegen delat se m izdi pa nesmiselno in potrata časa. Klicatelj si pa misli kaj čm jst urejat prri svojem operaterju če tam vse dela in dobi vse samo enega T2 pa ne. Imete službe in naj urejajo te zadeve. Saj če je, ne vem, 2000 operaterjev (karikiram) boste jim pa ja poslali 2000 dopisov in jim podedali da obstajate

. Moje je da vam plačujem storitve in za ta denar upravičeno upam da bom dosegljiv in bom lahko klical ven. Če pa to ni možno bom pa enostavno odjavil telefon, šel na T1 ali kamor že in se mi fučka kako rešujejo oni probleme, važno da dela. Ne jemat tega osebno, samo v teh letih kolikor sem na T2 sem dal že marsikaj čez in tudi marsikatero težavo smo preko foruma rešili, precej več kakor preko HD.