Lep pozdrav!
Sem nova uporabnica T-2 rula foruma, kot tudi storitve TV T-2!
Že prvi dan po priklopu (Petek) sem opazila, da se med pribl. 20:00 in 22:30 pojavljajo hude motnje med gledanjem televizije. Po resetu naprave in modema (iztaknili iz električnega omrežja), motnje niso bile odpravljene. Misleč, da so bila kakšna dela na omrežju, smo naslednji dan prižgali TV, vendar so se motnje ponovno pojavile, prav tako pa tudi danes. Motnje so sprva minimalne, tu pa tam se slika za trenutek zaustavi, pa spusti zelo čuden zvok (kot da prevrti naprej). Kasneje, po pribl. 21:40 uri pa se motnje tako poslabšajo, da se slika zatika vsako sekundo, in je popolnoma negledljivo.
Med samim gledanjem televizije je internetna poraba minimalna s strani računalnikov, kar pomeni, da ni nobenih prenosov datotek ali kakršnekoli druge obremenitve omrežja.
Zanima me vaše mnenje, preden pokličem na T-2 in prosim za obisk serviserja. Imam paket T4 20M.
Moram pa omeniti, da smo imeli podobne težave pri Telekomu, vendar je bilo tam še dosti hujše.
Hvala vnaprej za odgovore!
// Dodajam še video, kako izgledajo motnje (še niso na vrhuncu):
http://www.youtube.com/watch?v=oYlTXhzp8GI
Motnje slike in zvoka
Re: Motnje slike in zvoka
Lepo pozdravljena,
Očitno imaš težave na sami liniji, za kaj več pa bo potrebno zadevo vzet bolj pod drobnogled na sami lokaciji. Možno, da je sporen samo kak slabši spoj ali kak slab del hišne napeljave. Zato nič čakat in predlagam, da čimprej prijaviš napako, da se bo začelo delati na odpravi napake.
Očitno imaš težave na sami liniji, za kaj več pa bo potrebno zadevo vzet bolj pod drobnogled na sami lokaciji. Možno, da je sporen samo kak slabši spoj ali kak slab del hišne napeljave. Zato nič čakat in predlagam, da čimprej prijaviš napako, da se bo začelo delati na odpravi napake.
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: Motnje slike in zvoka
Pozdravljena, lahko mi sporocis podatke od narocnika (na privat sporocilo) da pogledam ce modem dobiva kaksne motnje, lahko da je kaj narobe z tv vmenikom.