Wireless E1000 linksys...
Wireless E1000 linksys...
Imam E1000 linksys. Intašliral sem po navodilih, vse je delalo v redu kake tri mesece, pol pa nič več. Resetiral sem router, nastavil na tovarniške nastavitve in spet inštaliral in ne dela. Kaže da je močna povezava, medtem pa piše no internet access. IPv4 no internet access. če je ethernet kabel priključen, je vse v redu, ko dam ven, ne dela. Inštaliral sem pa vedno s kablom, da je zaznalo,... zazna ga še vedno, vendar no internet access. Ne vem kaj je narobe, nič nisem drugače naredil kot prej. Ve kdo kako in kaj...
Zadnjič spremenil Mah, dne 5. Apr 2012 ob 09:44, skupaj popravljeno 2 krat.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: Oranžni DIAMANT HBO
- Kraj: Maribor T-2
- Kontakt:
Re: Wireless E1000 linksys...
Ni mi najbolj jasno kako imaš to povezano in kaj ti ne deluje,torej imaš router in imaš PC, wirelles ti ne deluje preko kabla ti deluje.
A mi lahko poveš kako imaš zadevo vezano,
od T-2 opreme naprej?
A mi lahko poveš kako imaš zadevo vezano,
od T-2 opreme naprej?
Ja, ko imam kabel, deluje, tako sem tudi inštaliral tisti Cisco CD (vse je zaznalo in moj ruter, saj še vedno zazna, but no internet access), pa je delovalo, nato sem dal kabel ven, pa je delovalo kake tri mesece brezžični. Zdaj grem po istem postopku, pa ne deluje več.
E1000 brezžični ruter imam moder kabel povezan v tisti beli T-2 modem (tigin), v LAN. Rumen kabel gre iz tistega belega iz WAN v T-2 modem (ne vem kaj, milan nekaj) 7x. Tam sem ga jaz dal. Potem gre ethernet kabel iz 4x v računalnik. Prej je vse dobro delalo, vse v redu. Kar naenkat pa nič. Nič nisem menjal. Ruter sem resetiral, vse še enkrat kot prej, pa nič. Še računalnik sem za vsak slušaj formatiral, pa spet nič.
E1000 brezžični ruter imam moder kabel povezan v tisti beli T-2 modem (tigin), v LAN. Rumen kabel gre iz tistega belega iz WAN v T-2 modem (ne vem kaj, milan nekaj) 7x. Tam sem ga jaz dal. Potem gre ethernet kabel iz 4x v računalnik. Prej je vse dobro delalo, vse v redu. Kar naenkat pa nič. Nič nisem menjal. Ruter sem resetiral, vse še enkrat kot prej, pa nič. Še računalnik sem za vsak slušaj formatiral, pa spet nič.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
Prosim, če rpeklopiš iz tilgina na Milana,
mislim , da bi takoj nato moralo delovat.
mislim , da bi takoj nato moralo delovat.
Kaj točno moram preklopiti?
Zadnjič spremenil Mah, dne 5. Apr 2012 ob 09:43, skupaj popravljeno 2 krat.
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
router od zadaj ko ima rumen vklop ta UTP mora biti na milana na pač en prost port.
zadeva bi nato mogla se spostavit in wirelles bi moral delovati.
zadeva bi nato mogla se spostavit in wirelles bi moral delovati.
Evo sem dal rumen kabel ven iz Milana 7x (tisti ki gre iz tilgina iz WAN), moder kabel ven iz tilgina iz LAN in ga dal v 7x namesto rumenega kabla in zdaj deluje. Hvala! 
LP!

LP!
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
Super,
lepo, da sedaj deluje vse.
lp
Slow
lepo, da sedaj deluje vse.
lp
Slow
- slow_slow
- T-2jevec / Moderator
- Kontakt:
Edino kar je Tilgin ti sedaj ne bo delal,
tako da si umisli dodaten kabel.
tako da si umisli dodaten kabel.
Že imam dovolj kablov, tako da mi deluje internet in TV in telefon.