[Imam 1/1] + TV + telefon

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
buhica
Model
T-2: Že imam
Paket: FTTH 10/10+1HDTV+1TV+telefon

[Imam 1/1] + TV + telefon

Odgovor Napisal/-a buhica » 11. Sep 2006 ob 17:16

Takole:

V temi kjer je bila debata o tem da je T-2 spremenil sinhroniziranost modema tako, da ti zagotavljajo samo pasovno širino za 1 TV stream če imaš naročenega samo enega, sem že omenil, da se je delovanje T-2 pri meni spremenilo na slabše. Za vikend sem bil več doma kot ponavadi in malce bolje spremljal zadeve glede TV, telefona in pingov in moram reči da je stanje (tudi danes seveda) res slabo.... :evil:

Takole:
- telefon prekinja neprestano, če je vklopjen TV ali download po internetu (prej nikdar)
- TV je do zdaj deloval tudi ob večurnem gledanju le s zelo kratkimi prikazi posameznih kock, zdajle pa celo na vsake toliko časa šteka tako, da je gledanje televizije nemogoče (same kocke, zvok prekinja,...)
- delovanje interneta je počasnejše, odzivnost slaba, ping do http://www.t-2.net je med 18 in 19, prej če se spomnim dobro cca. 10. Prav tako se dostikrat dogaja, da se po kliku nekaj časa ne zgodi nič (conntacting host v opravilni vrstici) ter javi napako "The operation timed ot when attempting to contact ...". Če za nekaj trenutkov kliknem še enkrat pa dela spet...

Ker mi je danes tega bilo dovolj sem po prihodu iz službe med 15. in 16. uro klical neprestano na obe številki (0590-00000 in 00002) a "so bili vsi operaterji na žalost zasedeni". Sedaj po 16. uri pa me prijazni glasek vedno znova obvesti da sem poklical izven delovnega časa (btw: a ni helpdesk na voljo 24 ur na dan kot piše na njihovi strani ali kaj :evil: :evil: :evil: )...

Če bo kdo od T-2 osebja SLUČAJNO bral tale post želim odgovor zakaj prihaja do tega, jutri bom sicer spet klicaril na ta NEDOSEGLJIVI helpdesk saj me zanima na koliko se mi modem po tej njihovi spremembi zaradi bolj stabilnejših povezav (MY ASS !!!!) poveže...

lp Buhica

T2_Delavec
Starešina
Paket: Optika 100/10

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 11. Sep 2006 ob 17:30

Na 0590-00-000 lahko kličeš 24 ur na dan. V večernih urah boš po mojem takoj dobil zvezo. :)
Optika 100/10

buhica
Model

Odgovor Napisal/-a buhica » 19. Sep 2006 ob 13:39

Danes končno dobil nekoga na tehnični pomoči na T-2... :roll:

Baje da se mi modem poveže 8/1,1, s tem da imam net 1/1 + TV in IP telefon, se pravi da je ta profil tako zelo na meji da pomoje zato stvari ne delajo tako kot bi morale... :evil: :evil: :evil:

Sicer bi naj bil podan naprej zahtevek tehnikom da pogledajo, ampak že sam operater na tehnični pomoči me je kao poskučal pripraviti do tega da večjega profila kao ne morem dobiti saj za kolikor plačuješ toliko ti pipico odprejo in niti za kilobajtek več... :shock: :shock: :x :x

Če do konca tedna ne bo bolje bom klical ponovno (verjetno si bom tako ali tako moral vzeti par ur časa za to) do trenutka ko mi bo vse nekaj dni delalo tako kot mora pa niti pod razno ne mislim plačat storitev T-2... :twisted: :twisted: :twisted:

lp Buhica

Antrax
Navdušenec
T-2: Še nimam
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
Kraj: Lenart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Antrax » 19. Sep 2006 ob 13:42

Ne vem kako to da nekateri čakate na prostega operaterja tako dolgo. Res ne morete poklicati zvečer ali pa zjutraj? In morate klicat ob 3h-4h ko je največja gneča?
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a madpanter » 19. Sep 2006 ob 13:42

ce je to res nevem kaj serjejo a je res toliko tezko odpret pipico jim za 2mbita vec :?
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

Antrax
Navdušenec
Paket: Telemach 6/1+3xDTV(1xHD)+tel
Kraj: Lenart
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Antrax » 19. Sep 2006 ob 13:45

Se ti ne zdi to malo nesmiselno, da bi ti odprli pipico za 2mbita več? Potem več nima paketa 1/1 ampak 3/1 oz. več kar pa stane!
Slika <- Čakal sem 47 dni!
Slika

Uporabniški avatar
madpanter
Starešina
Paket: T4
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a madpanter » 19. Sep 2006 ob 13:47

pazljivo branje pokaze oziroma moje razumevanje kar je hotel povedat da so mu zmanjsal sinhronizacijo :roll: ceprav mi to mal nelogicno
Slika
Prodam UMTS router WRT54G3G + anteno P54 + ustrezno Globetrotter kartico, info ZS

sofoiks
Znanec
Paket: 4/512+tv+tel
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a sofoiks » 19. Sep 2006 ob 13:51

koker jst vem ti noben ne manjsa koliko se ti modem poveze ker to vsaj meni pove koliko je kvalitetna linija ce se ti poveze 40/20 je super ce mas net 1/1 ti bo tok delal in nic vec upam da pravilno razmisljam
Slika

HitRi
Znanec

Odgovor Napisal/-a HitRi » 19. Sep 2006 ob 15:58

Glejte ne pomaga če pač modem povezan 40/15 ker je itak softversko omejen paket katerega mate in zato za pket 1/1 + TV ne rabte več kakor 8 Mbit. Ker televzija rabi tam do 7 Mbito prenosa + paket ki ga imate naročen 1/1 in je to čist zadosti. Vzrok mora biti kje drugje pomoje v razmerju SNR.

buhica
Model

Odgovor Napisal/-a buhica » 19. Sep 2006 ob 16:13

Preden so na T-2 zaradi omejevanja števila TV streamov na toliko koliko imaš naročeno spremenili moj profil se mi je modem povezoval s 15/4...

Takrat so vse stvari delal brez problema, vedno sem vsem kolegom hvalil kvaliteto T-2 storitve in jih prakitčno prepričeval naj zamenjajo ponudnika saj mi na T-2 vse deluje brez problemov (priključen januarja). Sedaj po zamenjavi profila pa se je situacija poslabšala na nevzdržno (beri: telefon vedno prekinja, internet pada vsake toliko časa, tudi na TV so kocke vsake toliko časa in program sploh ni gledljiv... :x

lp Buhica

robi23
Uporabnik
Kraj: velenje

lp

Odgovor Napisal/-a robi23 » 19. Sep 2006 ob 16:19

lp
men se je isto modem povezoval pa mi je delalo bp
zdaj pa katastrofa
sem klico na helpdesk pa so rekli da bodo popravili.
včeri me je pa klico njihov tehnik pa je reko da prideje preverit in da bodo mi modem zamenjali.
upam da bodo res prišli

buhica
Model

Odgovor Napisal/-a buhica » 20. Sep 2006 ob 15:33

Takole je stvar...

Da ne bi kdo mislil da vem samo kritizirati ljudi na T-2 pišem tole da povem, da so se po klicu na tehnično pomoč ter ob nesebični pomoči dveh oseb s tega foruma (imena ne bom omenjal, da ju ne bi kdo gnjavil, he he :lol:) uspele stvari poštimati oz. spraviti na svoje mesto kot se spodobi... :D :D :D

Ping je spet normalen (nazaj na 8 iz 18-19), internet dela OK, TV prav tako po večurnem gledanju, telefon pa mi sicer zaenkrat prekinja še ob downloadanju s torrent clientom :roll: (naštimano 80kb gor in dol ob liniji 1/1), takoj ko ga ugasnem pa je vse spet v redu. Malce se bom poigral s številom povezav v clientu tako da upam bomo tudi to malenkost poriktali...

Danes me je še klical nekdo iz tehnične pomoči če so stvari zdaj v redu, kar je seveda pohvalno, torej tokrat z moje stvari vsa pohvala, seveda tudi "dobrotnikoma" s tega foruma... :wink:

lp Buhica

Odgovori