V temi kjer je bila debata o tem da je T-2 spremenil sinhroniziranost modema tako, da ti zagotavljajo samo pasovno širino za 1 TV stream če imaš naročenega samo enega, sem že omenil, da se je delovanje T-2 pri meni spremenilo na slabše. Za vikend sem bil več doma kot ponavadi in malce bolje spremljal zadeve glede TV, telefona in pingov in moram reči da je stanje (tudi danes seveda) res slabo....

Takole:
- telefon prekinja neprestano, če je vklopjen TV ali download po internetu (prej nikdar)
- TV je do zdaj deloval tudi ob večurnem gledanju le s zelo kratkimi prikazi posameznih kock, zdajle pa celo na vsake toliko časa šteka tako, da je gledanje televizije nemogoče (same kocke, zvok prekinja,...)
- delovanje interneta je počasnejše, odzivnost slaba, ping do http://www.t-2.net je med 18 in 19, prej če se spomnim dobro cca. 10. Prav tako se dostikrat dogaja, da se po kliku nekaj časa ne zgodi nič (conntacting host v opravilni vrstici) ter javi napako "The operation timed ot when attempting to contact ...". Če za nekaj trenutkov kliknem še enkrat pa dela spet...
Ker mi je danes tega bilo dovolj sem po prihodu iz službe med 15. in 16. uro klical neprestano na obe številki (0590-00000 in 00002) a "so bili vsi operaterji na žalost zasedeni". Sedaj po 16. uri pa me prijazni glasek vedno znova obvesti da sem poklical izven delovnega časa (btw: a ni helpdesk na voljo 24 ur na dan kot piše na njihovi strani ali kaj

Če bo kdo od T-2 osebja SLUČAJNO bral tale post želim odgovor zakaj prihaja do tega, jutri bom sicer spet klicaril na ta NEDOSEGLJIVI helpdesk saj me zanima na koliko se mi modem po tej njihovi spremembi zaradi bolj stabilnejših povezav (MY ASS !!!!) poveže...
lp Buhica