Pozdralvjeni,
danes sem se hotel priklopiti na paket T4 optika (http://www.t-2.net/ceniki/paketna-ponudba/t4-optika) za 33€. Trenutna akcija pravi da imam do konca leta -50% (štirje meseci, torej skupaj 66€). Ker pa me je k t-2 napotila prijatelica in bi rada izkoristila možnost ambasadorja, sem to tudi sporočil pri sestavi pogodbe. Na ta način bi ona dobila 40€, vendar pa so me na klicnem centru obvestili, da akcija tri meseci brez naročnine ne velja več! Kako to, saj je na spletni strani še vedno tako napisano (http://www.t-2.net/ponudba/akcije-nagra ... -ambasador). S tem bi namreč prišparal dodatnih 30€ (oz. če bi se akciji dopolnjevali bi skupaj prišparal kar 3*32€+16.5€, kar pa že kar nekaj znese.
Kakorkoli, rad bi da bi se upoštevalo to kar piše na strani, saj gre v nasprotni strani za zavajanje kupcev. Če pa to res ne velja več, bi besedilo ki obljublja popust lahko umaknili s spletne strani.
Prosim, da kdo od t-2jevcev malo to komentira.
LP
Ambasador - tri meseci po 1€ ne veljajo več! Kako?
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: Ambasador - tri meseci po 1€ ne veljajo več! Kako?
nisem lih na tekočem, če ne velja 3 mesece po 1 eur, velja pa do konca leta -50%
-
- Novinec
- Paket: T4 100/10Mbit (optika)
To vem, gre se za te tri mesece po 1€
-
- Novinec
- Paket: T4 100/10Mbit (optika)
Zadeva je rešena. Po emailu so mi sedaj odgovorili, da je še vedno možno koristiti tri mesece po 1€, vendar pa se akciji izključujeta. Po klicnem centru so mi torej dali napačne informacije, čeprav se je oseba s katero sem govoril posvetovala s sodelavci/nadrejenim. Se pa dobi obrazec za to zadevo zgleda samo v poslovalnicah.
Lep pozdrav,
Gregor
Lep pozdrav,
Gregor
- MrTwelveTrees
- Moderator
- Paket: imam
rešeno, drugače tema ze obstaja: viewtopic.php?f=7&t=6850&hilit=ambasador