Moja zgodba se začne že 1.11.2005, pa še vedno ni končana. Ampak upanje umira zadnje!:)
Lani oktobra sem se preselil v garsonjero, ki sem jo adaptiral itd. Med drugim tudi vse nove vtičnice in stikala, razen enega! Telefonskega! Samoumevno je namreč, da ne rabimo prav neke "fancy" vtičnice za telefonski priključek. A tu sem naredil usodno napako! Namreč, naročim T-2 paket, izpolnim in pošiljam različne pogodbe itd. Vse skupaj se je vleklo do 20.1.2006. Nato prideta T-2 monter in Telekomov tehnik, da uredita zadeve. Na veliko presenečenje vseh, ugotovimo, da pod pokrovčkom telefonske vtičnice ni paric!!! Ampak f*****g 220 V kabli!!

Skratka, vso opremo imam doma že od začetka decembra, pa se na njej nabira prah:(
Danes sem končno dobil enega, ki je vsaj pristal na to, da si bo prišel ogledat situacijo.
Če kdo od vas pozna koga, ki se ukvarja s tem (napeljava kablov), mu lahko takoj poveste, da ima stranko:)
No moja zgodba je takšna, žal še nedokončana. Upam, da ko bom naslednjič pisal na forum, da bo to od doma:)
Lp