Dodajanje profilov po nadgradnji
Dodajanje profilov po nadgradnji
Najprej pohvale za web tv2go. Imam pa eno težavo, ki se sicer tiče bolj samega vmesnika na tv. Z zadnjo nadgradnjo lahko vsak pred tv nemoteno dodaja nove profile in to kolikor želi, vsaj nobene omejitve nisem zasledil. Tudi če so obstoječi profili zaklenjeni z geslom, to ne onemogoča dodajanja novih; pri tv2go je vsaj potrebna prijava za karkoli spreminjat, na tv pa je dovolj, da imaš daljinec v roki in zmeda s profili se lahko začne.
Je možno kako preprečiti to nenadzorovano dodajanje profilov?
Je možno kako preprečiti to nenadzorovano dodajanje profilov?
- MrTwelveTrees
- Moderator
- T-2: Že imam
- Paket: imam
Re: Dodajanje profilov po nadgradnji
dodajanje mislim da ne...
A imajo otroci nov hobi? 

Otroci ... ravno dovolj so stari, da morajo vsako stvar pretaknit ... če ni možno tega preprečiti, bi predlagal, da pri naslednjih nadgradnjah razmislijo o možnosti uporabe gesla pri delu s profili
- MrTwelveTrees
- Moderator
sej profile lahko zaklenes na geslo
Njega kolikor sem razumel moti to, da lahko vsak brez kakršne koli predhodne prijave ustvari nov profil na STBju.
Ocenjena maksimalna hitrost je torej enaka oglaševani hitrosti, ki jo lahko naročnik doseže pri danem paketu vsaj enkrat na dan. 

- MrTwelveTrees
- Moderator
ja vem, pa kaj ce naredijo se novi profili.... sej se bodo otroci naveličali...
važno je da se glavni profili zaklenejo da se ne izbrišejo oz spremeni vrstni red.
važno je da se glavni profili zaklenejo da se ne izbrišejo oz spremeni vrstni red.