Skorc napisal/-a:@starfotr: Ja, a ni to samo po sebi razumljivo, da tehnična ekipa na T-2 ne more, ne upravljati in ne garantirati, da bo vse delalo na X opremi pri Y stranki. Hkrati je razumljivo, da bo tehnična ekipa T-2 v sodelovanju s stranko Y poskušala vzpostaviti začetno stanje.
To je isto, kot bi meni elektro podjetje dalo v najem mikser. Meni elektro podjetje zagotavlja določeno kakovost dobavljene elektrike, ne briga jih, kakšen mikser imam.
Tukaj pa ti ISP da opremo, za katero moraš plačevati najemnimo, čeprav je ne uporabljaš, hkrati te pa omejuje; nimaš dostopa do opreme, ne moreš priklopiti poljubnega STBja ali pa IP telefona... Kako bi bilo, če bi elektro podjetje vsem prisilno dalo enake mikserje in ne bi smel oziroma mogel uporabljati drugih?
Potem ti pa še reče, da dvignejo roke in ne zagotavljajo delovanja. Čemu? ISP je plačan, da zadeve delajo. Če ne delajo in je njihova krivda, morajo dati dobropis, ne glede na opremo. Saj ko je enkrat nastavljeno, mora delat. Ali stalno spreminjate nastavitve (=si načrtno delate delo), da opravičite svojo zaposlitev v firmi.
To je zato, ker nimajo minimalnih standardov o zagotavljanju storitev. Pri elektriki se točno ve, koliko lahko odstopajo parametri, tukaj pa je vse megleno in zapakirano v pakete "do" in potem se j... brez lubrikanta.
Če se ti zdijo moje trditve napačne ali meniš drugače, si vzemi čas in pod njimi napiši, kar se tebi zdi prav.