Na Bledu T-2 ne dela
Na Bledu T-2 ne dela
Na help... pravijo da deluje, toda poveze se samo modem. Net in telefonija ne delujeta.
Nimda please help.
Nimda please help.
Ok, moti me le, ker mi ob 7;15 na HelpDesku rečejo, da vse deluje in, da bi moralo tudi meni. Saj res od 11spet deluje IP telefon, net se je vzpostavil kakšne pol ure kasneje. Vood pa ne dela že od včeraj. Včeraj mi reče, da mi je crknil vood, naj ga prinesem v Kranj, danes pa, da je napaka na njihovi strani in naj ga resetiram vsakih 5 min dokler se ne poveže. Torej, kaj jim sploh verjeti?
Dobro, da obstaja ta forum, kjer izveš več kot z uradne strani.
Zelo negativna reklama za T-2
Dobro, da obstaja ta forum, kjer izveš več kot z uradne strani.
Zelo negativna reklama za T-2
-
- Starešina
- T-2: Že imam
- Paket: Optika 100/10
Pozabi tisto "vsakih 5 minut".
A plava luč na Vood-u ti utripa? Če prideš na itnernet in ti telefon ne dela, potem izatkni Vooda iz elektrike, počakaj 5 sekund, pa nazaj v elektriko. Pol se mora čez kakšno minuto sam sestaviti nazaj. Če še vedno ne dela, bo treba res Vooda zamenjati!
Če bi ti Vood crknil, ti ne bi delal niti telefon niti net!
A plava luč na Vood-u ti utripa? Če prideš na itnernet in ti telefon ne dela, potem izatkni Vooda iz elektrike, počakaj 5 sekund, pa nazaj v elektriko. Pol se mora čez kakšno minuto sam sestaviti nazaj. Če še vedno ne dela, bo treba res Vooda zamenjati!
Če bi ti Vood crknil, ti ne bi delal niti telefon niti net!

Optika 100/10
-
- Starešina
Malo še počakam. Mogoče gdo ve, do kdaj v kranju delajo.
Na vood-u so samo analogni brezžični telefoni, ki jih uporabljajo v drugem delu hiše in ti ne delajo, ljudje so pa živčni.
Ip-telefon in net sta priključena direktno v modem, kakor tudi vood.Če bi ti Vood crknil, ti ne bi delal niti telefon niti net!
Na vood-u so samo analogni brezžični telefoni, ki jih uporabljajo v drugem delu hiše in ti ne delajo, ljudje so pa živčni.
Zadnjič spremenil bohi, dne 21. Sep 2006 ob 13:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Starešina