Sem menjal različne HDMI vhode pa nič. Imam priklopljenih prek HDMI (xtreamer, media player) še nekaj naprav ki pa vse tudi po nadgradnji delujejo brezhidno. Le TV ne

A ima kdo oziroma se je že srečal s takim/podobnim problemom?
Tole sem mislil, da bi se izklopilo. Prosim preveri, če obstaja ta možnost na televizorju.Če naprava, ki je priključena na priključek HDMI, ne deluje pravilno, preverite, ali je težavo mogoče odpraviti z drugo možnostjo nastavitve HDMI Ultra HD. Za več informacij pod možnostjo Pomoč izberite Ključne besede in poiščite HDMI Ultra HD.
to sem že - najprej izklopil ultra HD, pol vklopil HD 4:2:0 pol vklopil HD 4:2:2, skratka vse te kombinacije sem probal, z različnimi kabli....THJ napisal/-a:Iz navodil televizorja:
Tole sem mislil, da bi se izklopilo. Prosim preveri, če obstaja ta možnost na televizorju.Če naprava, ki je priključena na priključek HDMI, ne deluje pravilno, preverite, ali je težavo mogoče odpraviti z drugo možnostjo nastavitve HDMI Ultra HD. Za več informacij pod možnostjo Pomoč izberite Ključne besede in poiščite HDMI Ultra HD.