Imam praktično vse na T-2ju - internet, tv, mobilce... Moj paket hitrosti je bil 300/50.
Na začetku leta sem pokuril T-2 točke in si vklopil 1000/100, da vidim kako to šiba, ker nameravam nadgradit hitrost v kratkem na 500/100 (delam v videoprodukciji, kjer si pošiljamo datoteke velike tudi več 10GB preko ftp-jev, oblakov ipd.), pa če sem že imel toliko točk, pa dejmo do fula vzet.

Od takrat dalje imam totalka nestabilno povezavo. večinoma se mi ustavi na 100/100, zadnje čase celo na 10/10.

Vsega skupaj sem mogoče imel "normalno" povezavo cca. 20% časa, odkar sem naročil višjo hitrost.
Ker sem že neštetokrat klical, da prijavim napako (in neštetokrat slišal "ali ste priklopljeni direkt v modem?" in "koliko časa se vam to že dogaja?" - a nimate nič napisan pod mojim profilom, al kako??? - so mi končno poslali tehnika, da preveri zakaj sem tok tečen.
Kaj je odkril? Da res zgleda ni nekaj uredu pri povezavi, ker je tudi on dobival iste rezultate. Je bil pri meni dobro urco in ker ni mogel sam nič narest, je spet prijavil napako in to je bilo to. Edino kar sva pogruntala je to, da je spodaj omarica, ki je sicer gigabitna ampak je gor priklopljenih 24 uporabnikov - se pravi lahko pozabim na 1000/100... 500/100 bi po moralo it, če slučajno ni še kak tak norc kot jaz v bloku.
Anyhoo...

Tudi, če bi obdržal svoj trenutni paket (300/50), je taka povezava nesprejemljiva. Danes že cel dan imam 10/10.
Ali je kdo tu na forumu, ki bi lahko malo povohal moj problem?