Mesto (Centrala) v poizvedbi?

Splošni pogovori o T-2
Odgovori
prepucij
Začetnik
T-2: Še nimam
Kraj: Koper

Mesto (Centrala) v poizvedbi?

Odgovor Napisal/-a prepucij » 6. Okt 2006 ob 15:05

Razmišljam o spremembi internetnega paketa katerega imam na Siolu, oziroma sem že klical za spremembo. Nakar grem danes po nekaj časa spet pogledat če je kaj novega na T2 in vidim da je moj kraj V POIZVEDBI kar me je presenetilo, ker sem bil siguren da ne bo še dolgo!
Mene v bistvu zanima tej ki ste imeli kdaj svoj kraj v poizvedbi v kolikem času je centrala v vašem kraju bila/postala operativna. Rok do konca poizvedbe je še dva meseca, oziroma v tem času jim Telekom mora odgvoriti. No če jim telekom odgovori pozitivno, koliko časa je potrebno da T2 začne na tej centrali delovati. Je to šest mesecev eno leto...
Namreč nova pogodba me veže za Siol 2 leti, nebi pa rad da bi po šestih mesecih T2 začel delati v mojem kraju, ker potem bom "popizdu" namreč meni se gre največ in predvsem zaradi uplouada katerega res rabim za zadeve katere delam doma oziroma za službene namene na Siolu pa lahko dobim najvel 768 kbit/s.

Uporabniški avatar
KoMar
Administrator
T-2: Že imam

Odgovor Napisal/-a KoMar » 6. Okt 2006 ob 15:59

No, si že na SFS dobil odgovor, pa ne bi ti blo treba tok vprašajev v naslov teme dat.

Uporabniški avatar
oyoy
Legenda
T-2: Že imam
Paket: Oranžni diamant
Kraj: sLOVEnija/portorož-lucija
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a oyoy » 6. Okt 2006 ob 18:14

Kraj: Koper

???

al si ene pol ure s telefonom stran iz kopra? v kopru z okolico bo kmalu optika ....
Slika

Odgovori