Sej poznaš postopek postopne eliminacije možnih vzrokov napak:toni napisal/-a:Ja sej, pol se pa vprašam če ni mogoče z mano nekaj narobe. Ampak res, vedno mam nekaj, tisto zelenilo po ekranu se mi še zmeram pojavlja ampak samo na Huslterju
. Pa zdaj opažam dva dni da nekaj kocka po spodnjem delu ekrana, sicer malo ampak kocka. Na HD sem pa skoraj obupal klicat, ste mi tukaj preko foruma rešil večino zadev
![]()
-----------------------------------------------------------------------------
1.) preveri kable, zamenjaj kable med sabo, podrkaj konektorje na strani STB in TV pri delujoči TV ko gledaš.
2.) preveri kable, zamenjaj kable med sabo, podrkaj konektorje na strani STB in MiLAN pri delujoči TV ko gledaš.
3.) sposodi si TV pri sosedu in preveri isti postopek pri delujoči TV ko gledaš.
4.) če ne pomaga, ali ne opaziš efektov, odnesi STB na Stari trg 10, kjer te bodo radi sprejeli. Odnesi tudi dotične kable in probaj z njimi.
TV ne sme kockati - prav nič ne sme kockati - in dajati zelene barve od sebe. Preveri nastavitve TV - morebiti imaš preveč barv in premalo kontasta in obratno in ti zato pri Hustlerju tolče zelena (namesto simpatične kožne barve). Zato je nujno, da si sposodiš TV od soseda, da primerjaš.