Teleing

Vse o T-2 IP televiziji
Odgovori
T2_Delavec
Starešina
T-2: Že imam
Paket: Optika 100/10

Re: Teleing

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 23. Okt 2008 ob 21:53

toni napisal/-a:Ja sej, pol se pa vprašam če ni mogoče z mano nekaj narobe :mrgreen: . Ampak res, vedno mam nekaj, tisto zelenilo po ekranu se mi še zmeram pojavlja ampak samo na Huslterju :mrgreen: . Pa zdaj opažam dva dni da nekaj kocka po spodnjem delu ekrana, sicer malo ampak kocka. Na HD sem pa skoraj obupal klicat, ste mi tukaj preko foruma rešil večino zadev :pivo: :plosk:
Sej poznaš postopek postopne eliminacije možnih vzrokov napak:
-----------------------------------------------------------------------------
1.) preveri kable, zamenjaj kable med sabo, podrkaj konektorje na strani STB in TV pri delujoči TV ko gledaš.
2.) preveri kable, zamenjaj kable med sabo, podrkaj konektorje na strani STB in MiLAN pri delujoči TV ko gledaš.
3.) sposodi si TV pri sosedu in preveri isti postopek pri delujoči TV ko gledaš.
4.) če ne pomaga, ali ne opaziš efektov, odnesi STB na Stari trg 10, kjer te bodo radi sprejeli. Odnesi tudi dotične kable in probaj z njimi.

TV ne sme kockati - prav nič ne sme kockati - in dajati zelene barve od sebe. Preveri nastavitve TV - morebiti imaš preveč barv in premalo kontasta in obratno in ti zato pri Hustlerju tolče zelena (namesto simpatične kožne barve). Zato je nujno, da si sposodiš TV od soseda, da primerjaš.
Optika 100/10

Novi trg 10
Navdušenec

Odgovor Napisal/-a Novi trg 10 » 24. Okt 2008 ob 11:26

Toni, če ti na spodaj navedenih Starih trgih ne bojo mogli pomagati, se oglasi na najbližjem Novem trgu, kjer obiskovalcem postrežejo tudi s kavico.

--------------------------------------------------------------------------------

Stari trg , Stari trg (Ivančna Gorica)
Stari trg , Slovenj Gradec (Slovenj Gradec)
Stari trg , Stari trg (Slovenj Gradec)
Stari trg , Loče (Slovenske Konjice)
Stari trg , Slovenske Konjice (Slovenske Konjice)
Stari trg , Trebnje (Trebnje)
Stari trg , Velenje (Velenje)
Stari trg , Ljubljana (Ljubljana)
Stari trg , Ljutomer (Ljutomer)
Stari trg , Lukovica pri Domžalah (Lukovica)
Stari trg , Veržej (Veržej)
Stari trg , Mokronog (Mokronog-Trebelno)

Uporabniški avatar
toni
Guru
Paket: T4 Optika
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a toni » 26. Okt 2008 ob 07:41

Navadni Nimda napisal/-a:Kakšen paket si zamenjal?! :o Če si na Teleing-Maxi moraš poslati dopis. Lahko seveda tudi pokličeš na HD, da ti dajo navodila.
NN, zdaj mi pa razloži zakaj je danes spremeba paketa čeprav nisem nič dopisa pošiljal. Pa še naročnine ne morem sklenit ker sem se takrat nekaj igral in lahko samo enkrat na mesec. :grr: :jao:

Pa kaj bom zdaj do konc mesca gledal 7 programov :grrpc:
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.

T2_Delavec
Starešina

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 26. Okt 2008 ob 07:49

A ne moreš izbrat osnovni paket T-2 med naročninami?
Optika 100/10

Uporabniški avatar
toni
Guru
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a toni » 26. Okt 2008 ob 07:52

Ne ker sem se v sredo igral in ste rekli da se ne da preko vmesnika ampak samo z dopisom. Zdaj pa kar naenkrat gre preko vmesnika :hmm: . HD mi je rekel da bodo mogoče jutri vklopili nazaj
Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.

T2_Delavec
Starešina

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 26. Okt 2008 ob 08:12

Saj si mi preko ZS rekel, da ti naj uredim. Torej so ti skenslali oba paketa, sedaj pa izberi na STB vmesniku med naročninami.
Optika 100/10

Uporabniški avatar
toni
Guru
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a toni » 26. Okt 2008 ob 08:18

:aa: Več kot enkrat na mesec se ne da !! In ker je bilo rečeno da se preko vmesnika ne da odjavit teleinga sem jst potem ko sem naročil t2 shemo le to tudi odjavil preko vmesnika. In sedaj sem mrzel do 1 novembra :nevem: . Ah, se bom pa ženi bolj posvečal :mrgreen:

T2_Delavec
Starešina

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 26. Okt 2008 ob 08:20

Administracija ti je na silo skenslala pakete, ker se ti je un krogec vrtel. Sedaj pojdi preveriti, če lahko izbereš osnovni paket.
Optika 100/10

Uporabniški avatar
toni
Guru
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a toni » 26. Okt 2008 ob 08:33

Žal ne gre :nevem:

T2_Delavec
Starešina

Odgovor Napisal/-a T2_Delavec » 26. Okt 2008 ob 08:36

Gor si napisal "zdaj pa kar naenkrat gre preko vmesnika"?! :nevem:
Optika 100/10

Uporabniški avatar
toni
Guru
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a toni » 26. Okt 2008 ob 08:47

Napisal mal zgodovine, da ve zakaj se gre:

- čekiral forum in zasledil spremembo paketov ter cenejša osnovna t2 shema plus možnost xxx programov kaj je bilo prej samo na teleingu na katerega sem jst naročen

- preko vmesnika naročil t2 shemo in čakal da se spremeni paket :hmm:
- po 2 urah vprašam na forumu kdaj se spremeni shema kjer dobim odgovor da Teleinga NI mogoče odjavit brez dopisa
- da nebi plačeval dvojne naročnine preko vmesnika skenslam t2 shemo
- po treh dneh in to na nedeljo ostanem brez teleinga, t2 osnovne pa ne morem vklopit ker ne gre več kot enkrat na mesec, to sem pa že naredil ko sem vklopil in izklopil shemo v prvem delu.

Zdaj mi pa ni jasno sledeče.
- kako so me odklopili s teleinga če je to možno samo z dopisom :nevem:
- teleing ikono sem imel samo prvih nekaj dni, nato se je vrtel samo krogec in povezujem
- in zadnje, kdaj me bodo priklopili nazaj na kar že, samo da imam programe

Uporabniški avatar
Cobane
Nergač
Paket: Tadrazga

Odgovor Napisal/-a Cobane » 26. Okt 2008 ob 14:45

Nisi prvi, ki si naletel na to mino... pa tudi zadnji ne boš (če ti je sedaj kaj lažje)!

T-2 se preveč špila s temi paketi... ne zaveda pa se, da se v bistvu špila s tistimi, ki mu nosijo "zlata jajca".

Hvalijo se, da nimajo časovne vezave... to je živi dokaz, da lažejo... v nasprotnem, ti ne bi imel težav, kot jih navajaš!
Vse čestitke T-2ju. Nosečnica, ki bi imela toliko poporodnih težav, bi bila že zdavnaj pokojna! :rtmT2:

bradek

Odgovor Napisal/-a bradek » 26. Okt 2008 ob 15:03

Menim, da je problem v mešanju pojmov.

Kot je meni znano, obstajata dve zadevi:
- Priključek T-2
- Priključek Teleing

Obstajajo pa različni programski paketi (nekateri na voljo na obeh priključkih, nekateri pa samo na enem izmed njiju):
- Osnovni paket T-2
- Teleing Mini
- Teleing XXX
- HBO
... pa mislim da še kakšen (ne poznam vseh).

Programske pakete se da urejati preko TV vmesnika, spremembe so TAKOJŠNJE (beri: kanali se takoj odklenejo / zaklenejo), naročnina na POSAMEZNI paket pa se lahko spremeni največ enkrat mesečno. Npr. spreminjanje naročnine na XXX pakete ne vpliva na spreminjanje drugih paketov (recimo HBO).

Zamenjava priključka je pa druga zgodba in se jo da urediti samo z dopisom na T-2. Razlika med priključki je (poleg očitno drugega ponudnika) v številu kanalov na začetku (T-2 mislim da jih ima 8, Teleing pa okoli 70?). Kateri TV priključek imaš naročen pove tudi to, s katerim IPTV providerjem imaš sklenjeno naročnino. Jaz to razumem nekako kot skupni razvezani dostop, vendar na nivoju storitve (IPTV) in ne fizične žice (xDSL/ISDN razvezane in nerazvezane telekomove zadeve). Torej internet plačuješ T-2ju, medtem ko Teleing na tem omrežju nudi svoje storitve.

Ali prav razumem?

Uporabniški avatar
toni
Guru
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a toni » 26. Okt 2008 ob 15:22

Ja bradek, zdaj pa ti meni povej kako me je ratalo se odjavit se od teleinga preko vmesnika :hmm: :nevem:

bradek

Odgovor Napisal/-a bradek » 26. Okt 2008 ob 16:12

Pomojem si odjavil Teleing paket na Priključku T-2 in ne priključka Teleing... :hmm:

Odgovori