Vsebina posameznih oddaj
- ladyhawk
- Faca
- T-2: Že imam
- Paket: T4 MEGA
- Kraj: Vodice
Re: Vsebina posameznih oddaj
Se strinjam, slovenski prevodi so itak pod kritiko. Meni osebno je tudi bolj všeč, če naslovi ostanejo v originalu.
Ampak je treba vseeno razmišljati tudi o ostalih uporabnikih, ki jim tuji jeziki ne gredo preveč - še posebej starejša populacija.

Tukaj se pa motiš, vse se da kupit, tudi to. Se pač T-2 za to očitno ni odločil...Navadni Nimda napisal/-a:Vseeno je ugodno imeti EPG sporede in opise oddaj na TV vmesniku, vsaj za une najbolj pomembne programe. SiOL je tu (zaenkrat) še v prednosti. Ampak treba je vedeti, da imajo izjemno veliko in profi ekipo novinarjev, ki se s tem ukvarjajo. Zato imajo tudi recimo najboljši splošni novičarski portal na področju slovenske đamahirije. Nekaterih reči se pač ne da kupiti, ampak se delajo na dolgi rok počas' pa ziher & s pametjo.
Zato bo še nekaj cajta trajalo, da jih tudi na tem področju pošišamo!

-
- Starešina
- Paket: Optika 100/10
Tisto se da kupiti, ampak potem bi bila storitev TV bistveno predraga za uporabnike, ki zato ne bi hoteli priti na T-2. V tem primeru ne bi nihče financiral tega početja, torej ne bi bilo denarja, da bi se tisto lahko kupilo. Torej, kot vidiš, se tistega nikakor ne da kupiti. 

Optika 100/10
No ja, verjetno se vseen ne da primerjat z ogromno ekipo profesionalnih novinarjev. 

Bullshit.Navadni Nimda napisal/-a:Tega še nimamo pri T-2. Bo še nekaj časa trajalo, da razvijemo širšo uredniško ekipo, da se bo lahko vnašalo še dodatne podatke.
A Amiši imajo tudi širšo uredniško ekipo?
Zakupljena storitev 
Lahko plačaš x € da ti neka skripta iz neta namesto tebe v vmesnik zleecha omenjene podatke.
Vse se da če se hoče
Plačljivo pa bi bilo po moje bolj zato, ker vedno moraš plačati neko uporabnino tistemu kekcu od katerega leechaš in bo hotu provizijo zažirat. Jaz nočem tega doplačevat v najemnini, naj to plačajo tisti bedaki ki so tako nesposobni da sami ne znajo na net pogledat za djabe.

Lahko plačaš x € da ti neka skripta iz neta namesto tebe v vmesnik zleecha omenjene podatke.
Vse se da če se hoče

Plačljivo pa bi bilo po moje bolj zato, ker vedno moraš plačati neko uporabnino tistemu kekcu od katerega leechaš in bo hotu provizijo zažirat. Jaz nočem tega doplačevat v najemnini, naj to plačajo tisti bedaki ki so tako nesposobni da sami ne znajo na net pogledat za djabe.

-
- Starešina
Pomisli od kje jim servirajo podatke.dpavli napisal/-a:Bullshit.Navadni Nimda napisal/-a:Tega še nimamo pri T-2. Bo še nekaj časa trajalo, da razvijemo širšo uredniško ekipo, da se bo lahko vnašalo še dodatne podatke.
A Amiši imajo tudi širšo uredniško ekipo?

Optika 100/10
-
- Starešina
Mi jih ne moremo plačati z denarjem iz Državnega proračuna.
Optika 100/10
-
- Starešina
Ti itak komentiraš samo kar tebi paše. Kar bi drugi radi izvedeli, je vseeno, ne?