Prekinitev T2

Splošni pogovori o T-2
istriana1
Novinec
T-2: Že imam

Prekinitev T2

Odgovor Napisal/-a istriana1 » 11. Dec 2008 ob 11:20

Živjo,

jaz sem z 8.12. prekinila T2 in me zanima, glede na to, da nisem več v dotičnem stanovanju in na čistem drugem koncu Slovenije, če je možnost, da pride monter v stanovanje iskat modem? Trenutno je še ena punca noter, sicer tujka.

Uporabniški avatar
NoName
Administrator
Paket: VDSL T4 KING + HDTV

Re: Prekinitev T2

Odgovor Napisal/-a NoName » 11. Dec 2008 ob 13:45

monter načeloma pokliče, preden pride... če boš pa kdaj blizu kake poslovalnice pa je najbolje, da opremo sama neseš.
I can see dumb people...They're all around us... Look, they're even on this forum!

Uporabniški avatar
RobertM
Moderator
Paket: Oranžni optimum BRO FTTH
Kraj: Okolica Tolmina

Odgovor Napisal/-a RobertM » 11. Dec 2008 ob 18:35

Izogibajte se "puscanju" opreme drugim :!:
Imam stranko,ki je ob prodaji stanovanja pustila tam tudi opremo - sedanji lastnik jo je "nekam zalozil" :roll:
Sedaj sem mu dal 2 tedna casa,da jo poisce (mislim,da sem dolocil vec kot posten rok) in ce ne lahko samo ugibate kaj bo - bivsi narocnik bo moral nekaj odsteti za opremo(na oko 300eurov) :hmm:
L.P.Robert
Pred zagonom jezika vklopi možgane !

Slika
Slika

istriana1
Novinec

Odgovor Napisal/-a istriana1 » 13. Dec 2008 ob 03:25

Ne ne, to je punca, ki noter stalno stanuje, vendar je odpovedala internet, priključek je bil pa name (naročnina). Jaz niti slučajno ne utegnem v KP, ona se pa ne znajde ravno najbolj po obali, je pa v stanovanju do 20.12. , potem gre pa domov za praznike. Bi se dalo kako dogovorit s kakšnim letečim monterjem? Gre se za stanovanje v centru Kopra.

istriana1
Novinec

Odgovor Napisal/-a istriana1 » 18. Dec 2008 ob 15:32

Ok nihče mi ni nič napisal, tako da bom jaz jutri klicala v obalno poslovalnico in zaprosila, da pošljejo v stanovanje enega monterja. Mislim, da ne bi smel bit problem.

sword
Nadebudnež

Odgovor Napisal/-a sword » 20. Dec 2008 ob 15:41

Poslovalnica ti ne bo nobenga monterja poslala, vsaj močno dvomim, razn če gre za njihovo dobro voljo, da ti to uredijo. Za take zadeve je klicni center.

Uporabniški avatar
Krypto
Starešina

Odgovor Napisal/-a Krypto » 20. Dec 2008 ob 20:53

Kaj pa če bi ti leteče oddala opremo v poslovalnici, kar je navsezadnje dolžnost stranke?

istriana1
Novinec

Odgovor Napisal/-a istriana1 » 21. Dec 2008 ob 03:37

Ko sem imela problem z modemom, ni blo panike poslat nekoga tle neuradno, ker ga na klicnem centru niso hotli, zdej pa nič-itak. Ker se gre za prekinitev.:-) Tut prav.

Lp

sword
Nadebudnež

Odgovor Napisal/-a sword » 23. Dec 2008 ob 15:11

Ja, taka trditev: "na klicnem centru ga niso hotli" naredi zadevo zelo verodostojno :D Tko da ... Kakorkol je že blo, dvomim, da ti je kdo brez dobrega razloga rekel, da monter ne bo prišel, al pa samo ni blo v časovnem okviru, ki si ga želela. To pa, da je nekdo tja prišel je pa njegova dobra volja in ne njegova dolžnost, tko da se tukaj nimaš kaj pritoževati.

In še tretja zadeva - če je bil nek problem z modemom, pomen verjetno, da so bile težave s storitvami - glede na to, da se zagotavlja strankam, da bodo stvari delale logično sledi, da trenutna zadeva nima niti približno iste pomembnosti, da bi nekdo hodil iz poslovlnice to rihtat

istriana1
Novinec

Odgovor Napisal/-a istriana1 » 7. Jan 2009 ob 12:43

Ok, spet slovenski biseri. Neki bom rekla, Sword. Kot stranka se imam vso pravico pritoževat, kar se tiče modema, so prijazni gospodje tule dejansko ugotovili da je dejansko bila z mojim modemom napaka, čeprav so v centrali govorili drugače, poznam pa kar nekaj ljudi, ki so imeli podobne probleme s T2 in so klicali v centralo in jim le-tega niso priznali, zato so v končni fazi prekinili s T2 in šli nazaj na starega ponudnika npr. internetnih storitev. Če ima kdorkoli kakršnekoli probleme - zato so forumi, definitivno pa niso zato, da mi bo tule nekdo govoril kako naj čutim in kaj naj govorim. Obrni se na folk ki ga poznaš s tem. Za info - sem kontaktirala T2 in mi bodo definitvno poslali monterja po opremo, brez kompliciranj. Toliko o mojem pritoževanju.

LP

sword
Nadebudnež

Odgovor Napisal/-a sword » 7. Jan 2009 ob 18:57

To ni nobenega vprašanja, da ti ga ne bodo poslal. Vendar pa gotovo ne iz poslovalnice, kot si želela na začetku:
istriana1 napisal/-a:Ok nihče mi ni nič napisal, tako da bom jaz jutri klicala v obalno poslovalnico in zaprosila, da pošljejo v stanovanje enega monterja. Mislim, da ne bi smel bit problem.

temveč po običajnem postopku, kot je bilo rečeno že pred dvema tednoma:
sword napisal/-a:Poslovalnica ti ne bo nobenga monterja poslala, vsaj močno dvomim, razn če gre za njihovo dobro voljo, da ti to uredijo. Za take zadeve je klicni center.
Pa en lep večer in upam, da monter čim prej pride.

Uporabniški avatar
slow_slow
T-2jevec / Moderator
Paket: Oranžni DIAMANT HBO
Kraj: Maribor T-2
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a slow_slow » 8. Jan 2009 ob 16:33

V poslovalnici bo naredil isto kot bi s klicem na klicni center, prijavili bi napako, pol pa bi dobil monterja :D

mali-40
Legenda
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 28. Jan 2009 ob 16:01

Mene zanima če je možno ves postopek odklopa uredit v eni od poslovalnic,meni je recimo najbližja v Velenju.Jaz bi odklopil modem oba standbija jih zapakiral v orginalno embalažo in odnesel v poslovalnico.Imam tudi dve simki verjetno tudi te lahko vrneš.zadevo bom pa odjavil zato ker od danes naprej imam možnot priklopa na telekom optiko.In optika je le optika pa čeprav ni edina prava.

Uporabniški avatar
Mark
T-2jevec
Paket: Oranžni King

Odgovor Napisal/-a Mark » 28. Jan 2009 ob 19:21

Je možno, če si ti naročnik priključka. Drugače vzami s sabo naročnika, da podpiše. Če ne pa vsaj pooblastilo, da lahko ti urejaš v njegovem imenu. Pazi, da ne pozabiš kakšnega kosa opreme, ki si jo prejel na reverz/najem.

mali-40
Legenda
T-2: Še nimam
Paket: FTTH 20/20 T1
Kraj: koroška

Odgovor Napisal/-a mali-40 » 28. Jan 2009 ob 20:03

Jaz sem naročnik in brez skrbi dobite vse nazaj.

Odgovori